Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Utrensning och ett nytt spännande år på ingång!
God morgon! ☀️Ni vet ju att jag har hållit på och rensa här hemma lite i höst, eller hur? Jag har inte hunnit med all rensning som jag vill göra, så det är fortfarande ett pågående projekt, men jag är sååå himla glad över att jag har gjort en totalrensning på kontoret och att det är 100 procent klart nu när vi ska börja jobba igen.
Eller börja jobba igen... Jag har i allra högsta grad jobbat hela julhelgen, men ändå haft så himla mycket tid till barnen och julmys. Det här med att gå upp tidigt och jobba mellan 6 och 12 har bannemej varit en hit. Och jag har lyckats beta av nästan alla punkter på min lista. Jag är SÅ nöjd! 
Och jag är också så nöjd med att kontoret är rensat som sagt. Jag är en person som älskar när det är rent och städat inifrån och ut, det vill säga att det först och främst är ordning under och bakom. 
På måndag ska vi ha morgonmöte och då också kicka igång 2019. Det ska bli spännande att se vad som händer nu de här första veckorna. Jag har flera offerter ute, och så var det en ny potentiell kund som ringde mig igår och som ev. vill att vi kör igång redan nu i januari. Jag älskar att det känns som att det är en massa nya, härliga saker på ingång. Speciellt nu när jag har hunnit reflektera och fundera över vart vi ska. Och i höstas hade vi ju, hela teamet, ett dygn på spa där vi också klargjorde exakt hur våra processer ska se ut framöver - för att det ska bli så bra som möjligt både för oss och för våra kunder. 
Ja men jag känner att vi har ett spännande år framför oss, och jag tror att det kommer att börja väldigt bra. Jag har en bra känsla! 🤷🏽‍♀️
Men nu ska jag sätta mig och jobba vidare, för om några timmar ska jag åka med Alvin på hans gitarrlektion. Det som är lite extra kul är att hans lärare har en studio, så det är dit vi ska idag. Alvin ÄLSKAR musik och är otroligt musikalisk så det är ett sant nöje att köra honom dit och sitta och vänta utanför... Haha.. ja men jag hade så klart gärna varit en fluga på väggen där inne, men det får jag inte just nu. Vad hittar ni på idag? Sista helgen innan det drar igång ordentligt ju... Har ni ångest över det eller ska det bli skönt?