Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Ordning och reda
Och DÄR landade jag hemma framför datorn och bloggen och håller nu på att varva ner. 
Började dagen hos min PT. Älskar det! 💪Vi kör alltid styrketräning, men det har jag väl sagt? Sen åkte jag till kontoret och klippte en video och poddade med Linda. Klockan 12 skulle jag hämta Mio och Alvin på skolan eftersom vi skulle till Lund. Idag skulle Alvin med vilket var lite kul. Han gillar att hänga med när de är hos sjukgymnasten eftersom de då håller till i en gympasal (=lekrum för Alvin).
Jag satte mig som vanligt i korridoren och jobbade. Hann precis betala några fakturor innan revisorn ringde - och vi pratade i en och en halv timme (!) Längtar inte tills den fakturan ska komma. Samtidigt så känner jag att det var värdefullt. Vi redde ut många saker som kommer att göra att det blir mer koll och ordning och reda framöver. Ett exempel är att vi ska börja ha något slags timrapporteringsverktyg så att vi mer konkret kan se när vi gör vinst på ett projekt och när vi gör förlust. Det vill säga att vi har koll på hur många timmar vi arbetar för en kund. Jag ställde frågan på Instagram och fick många svar angående verktyg. Det som spontant har låtit bäst, utan att jag har hunnit testa, är Tic-Tac Mobil. Vi ska börja testa det tror jag.... Ska bara kolla igenom det först.
Jag känner att det är många saker som är ordning och reda just nu och det är så himla skönt!
Mios skola och sjukhuset samarbetar extremt bra. Halleluja! Barnsmärtenheten har varit grymma på mycket måste jag säga. Ja och så håller jag på och fixar en massa i företaget så att det ska rensas upp och bli ordning och reda bland avtal och sånt här som med timrapporteringen då. Himlans skönt! Längtar tills jag har lite mer tid till allt fix bara.
Hur som helst, efter Lund så körde jag tillbaka till Malmö och lämnade barnen hos Jonas (där de är ikväll också) och kom till kontoret vid 16, jobbade ett par timmar till, klippte färdigt min video och åkte sen hem och bytte om. För sen var det dags för dagens roligaste - nämligen BodyJam! Älskar det! Men NU är jag slut och ska bara mysa runt här hemma hela kvällen i pyjamas. Jag har massa tända ljus överallt - det är så himla mysigt! 😊
Men hur är det med er? Vad gör ni? Är ni stressade eller har ni kvar jullugnet?
 
#1 - Cherie

Så härligt det låter och kul att Mio mår så bra nu :) Har hört mycket bra om Tic-Tac men ej testat det själv.

Jag är nog rätt lugn just nu, men börjar bli dags att hitta plats inför LIA perioden så får bli nästa veckas projekt :) Tar ni emot praktikant under 12 veckorsperiod?

Svar: Yes, det gör vi. Vi har en gräns så att man minst är hos oss i tre månader. Vilken period är det? :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Cherie

Okej vi går ut 1 april till 21 juni, med bortfall någon dag sista veckan då vi har redovisning i skolan av vår LIA. :)