Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Mer genuint nätverkande under 2019 tack!
God morgon! Jag sitter här på mitt "nya kontor" igen! 😂  Jag trivs rätt bra eftersom det är heeelt dött här. Det är liksom bara jag och min dator.
Mio är iväg med sjukgymnasten och ska testa lite för att se när han får ont i huvudet... Hur långt de kan "pressa" honom så att säga. Just nu har han ju inte ont och jag hoppas inte att han får det heller även om vi behöver veta gränserna. 
Igår hann jag inte jobba så mycket eftersom jag var här i Lund på morgonen (jag har ju haft arbetstid från 6 till 11 eller 12 varje dag när barnen ändå har sovit) utan istället var jag och Mio på Ikea när vi kom härifrån. Det var så mysigt att ha några kvalitativa timmar bara han och jag. Och så köpte jag sååå himla fina växter på Ikea (som jag faktiskt måste fota sen och visa er eftersom jag tycker att det är ett lysande tips) så det börjar bli så fint hemma nu efter att julgranen har åkt ut. Krispigt och fräscht efter julens lite murriga känsla. Och i morse var jag på kontoret och lämnade lite växter också. Jag har ju rensat där, och igår kväll hittade jag äntligen prisvärda skärmväggar (Det är ju så dyyyrt!!)  som vi behöver för att skärma av mot Framkalla, som vi hyr ut halva kontoret till. Jag hittade två begagnade på nätet - som ser ut att vara snygga. Håll tummarna...
Idag ska jag förresten träffa en Instagramkompis - @matildajanzonn - och på tal om det så är det nånting jag ska göra mer av 2019: Träffa människor som jag gillar och som jag får energi av. Inte bara vara så tidseffektiv och bara göra måsten. Herregud, livet stannar ju upp då. Jag vill göra sånt som får mig glad och lycklig, i kombination med alla måsten så klart. Under senaste åren har jag försökt effektivisera min tid så mycket att jag har skalat bort det där som ger mig nåt på riktigt. Jag inser att det kommer att bli svårare i vardagen att få till såna här möten, men jag ska verkligen försöka! 
Ja men ni märker att mina mål för 2019 fortsätter att trilla in här. 😊
#1 - LINDA

Herregud JA TACK till mer spännande och givande nätverkande nästa år! Jag hoppas träffa fler nya rookies som mig själv (och rutinerade) influencers och bloggare under 2019, älskar att prata sociala medier och dess framtid, det är en så otroligt spännande bransch! Tack för bra blogg och podd, lyssnar alltid på dig och Linda och lär mig massor som jag tar med mig ut i världen, är ju ute och träffar många i samma bransch i utlandet, och synen/utvecklingen är ju i helt olika stadier beroende på var du är, spännande!

Ha en fin helg! :)

Hälsningar från Linda

Svar: Vad roligt att höra! TACK! 😍🙏🏽
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap