Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hur var ert nyår?
God morgon! Hur var nyårsafton hos er? Här var det väldigt trevligt och sådär lagom lugnt. Det var första gången som barnen liksom hängde med hela kvällen. De avvek aldrig - så som de har gjort tidigare år - utan satt med oss nästan hela natten. Kan ha varit för att vi körde ett musik-quiz där de var med... men jag tror snarare att det var för att de helt enkelt är större nu.
Jag hade en lugn och skön dag. Vaknade helt ensam hemma och åkte ut till Bokskogen och gick en lång runda. Och så träffade jag på vildsvin! 😱
Eftersom jag hade dukat redan innan jag stack så kunde jag ta det lugnt sen på eftermiddagen. Åkte och hämtade maten (catering) och gjorde mig i ordning i lugn och ro. Och just det - hämtade ju hem barnen också.
Vi hade en riktigt trevlig kväll, och det blir alltid en så där extra skön stämning när man är nära alla gäster. Ingen behöver göra sig till utan alla är bara hundra procent sig själva. Det gillar jag!
Bruno var också med, och han är helt knäpp. Livrädd för människor men heeelt lugn med raketerna. Vi var till och med utomhus klockan tolv. Han brydde sig inte alls. Ja alltså han var med oss ute. Däremot så var han livrädd för min kompis Magnus. Ja ja... denna hund... 😍
Gästerna gick hem runt två och då stupade vi i säng. Sen kom det bästa: Nyårsdagen! Jag älskar att gå runt i pyjamas hela dagen och bara njuta av att alla är lite sådär småtrötta... Inga krav liksom. Fast jag satt visserligen och klippte video hela dagen. Men det var jättemysigt. Tända ljus bredvid mig och julmust i glaset.
Hur hade ni det på nyårsafton? 🎉