Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Funderingar kring att texta videos på IGTV
God morgon! ☀️Idag vaknade jag själv och har alltså oceaner av tid så här på morgonen. Ja men det känns som det när man inte ska dra upp två små tröttisar ur sina sängar. 😴Jag satt och klippte min första IGTV-video igår, eller det jag egentligen gjorde var att jag textade den. Ett jobb som tar tiid... 😬Men jag tänker att det är bättre att lägga ut videos i riktigt bra kvalitet lite mer sällan där, och då får det väl lov att ta tid. Jag ser det mer som ett tv-program som liksom ska ligga kvar forever and ever, så då får det vara värt det. MEN... jag funderar ändå... behöver vi ens texta på IGTV?
Jag har inte sett nån statistik på hur många som tittar på IGTV utan ljud (Det ÄR ju inte ens så många som tittar på IGTV... än) men vi vet ju att på Facebook så tittar 85% utan ljud... Ja jag tänker texta hur som helst. Som sagt, jag investerar hellre mer i varje IGTV-video och gör de mer sällan, eftersom de ska ligga där över tid.
Men huuur som helst, när jag textar så gör jag det diretk i Final Cut (där jag klipper videon) men jag har också hittat ett verktyg online som är ganska lätt att använda. Det enda är att det går att skapa snyggare tajming i Final cut. Man pratar liksom inte i en enda takt hela tiden utan tar ju pauser ibland, sätter punkt osv. och då tycker jag att det är snyggt att klippa i takt så att säga. Kapwing heter i alla fall det här verktyget som jag har hittat. Om ni nu skulle vilja testa. Så här ser det ut.
Men nu ska jag äta frukost och göra mig klar. Ska till min PT idag, som vanligt på onsdagar, och sen ska jag vara på kontoret på förmiddagen och åka till Lund med Mio på eftermiddagen. See ya! 👋🏽