Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Sportlovsplanering
God morgon! ☀️Nu går vi in i sportlovsveckan! Tanken är att jag ska vara ledig torsdag och fredag så att vi kan hitta på nånting. Vet inte riktigt vad bara... Mio blev sjuk igår (på första lediga dagen. Det var ju tur ändå eftersom han inte kan vara borta från skolan). Han har jätteont i halsen stackarn. Men som den läkare jag har kommit att bli efter alla dessa år så kan jag se att det inte är halsfluss, och eftersom han inte heller har feber, utan bara väldigt ont, så tolkar jag det som ett virus! 💁🏽‍♀️Ett kraftigt. Och så håller vi tummarna hårt för att det inte blir halsfluss...
Hans korsbandsskada däremot har läkt väldigt, väldigt bra. Halleluja!
Nu ska jag sitta här, väldigt fokuserat och jobba med min webbutbildning. Sen när barnen vaknar så får vi se om de vill göra nånting. Jag gissar att Mio inte orkar, så det blir väl nåt slags seriemarathon idag, och sen ikväll så ska vi så klart se Mello. Ingen aning om vem det är som är med ikväll dock... Vet ni? 
Och... till det allra viktigaste just nu... Vad kan vi göra på sportlovet om vi vill åka iväg ett eller två dygn? 🤔Har ni några förslag?
 
 
 
#1 - RW

Förslag: Köpenhamn eller Stockholm. Fin lovvecka!

Svar: Tack snälla! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Anonym

Äventyrsbad....