Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Poddinspelning & fotokurs 📾
God morgon! ☀ Vad skönt det Ă€r nĂ€r man har lagt sig tidigt och sen haft en relativt lugn natt. Inte en massa blodsockertagningar och lĂ„ga blodsocker, utan bara en lĂ„ng skön natt full av sömn. Jag kĂ€nner mig utvilad. Vilket jag i och för sig gör ofta. Jag Ă€r grym pĂ„ att se till att sova. Och sen jag började med D-vitamin (hade visst ganska mycket brist redan efter sommaren) sĂ„ kĂ€nner jag mig Ă€nnu piggare. Och hörni... DET Ă€r verkligen ett tips som jag vill ge er alla. Ät D-vitamin! Jag lovar att ni, pĂ„ ungefĂ€r tvĂ„ veckor, kommer kĂ€nna en enorm skillnad. Gör det bara! Och ta det pĂ„ allvar! Ja för de flesta har faktiskt brist under vinterhalvĂ„ret. 
Idag ska jag ringa upp en gammal kollega, som jobbade hos oss för lÀnge sen, och intervjua henne kring bra innehÄll. Ja men det Àr förstÄs till Sociala Medier och Kommunikationspodden. 
Och ikvĂ€ll ska jag pĂ„ fotokurs! Jag köpte ju en ny kamera för ett tag sen, pĂ„ Scandinavian photo, och de erbjuder gratis fotokurser till alla som har köpt en ny kamera. Har tĂ€nkt gĂ„ pĂ„ nĂ„t sĂ„nt i sĂ„ mĂ„nga Ă„r, och nu Ă€r det alltsĂ„ Ă€ntligen dags. Jag Ă€r rĂ€tt sĂ€ker pĂ„ att det Ă€r en ganska teknisk kurs, vilket Ă€r det jag Ă€r ute efter. För det första sĂ„ finns det sĂ€kert massor av saker som jag inte har en aning om och för det andra sĂ„ har jag bytt frĂ„n Nikon till Canon. Ja men det ska bli superkul. Jag hoppas verkligen att det Ă€r en riktig matnyttig kurs. Och extra roligt Ă€r att jag ska gĂ„ tillsammans med min bĂ€stis-Tina. ♡
Imorgon vaknar jag som en stjĂ€rna nĂ€r det kommer till fotografering, tror ni inte det? đŸ’đŸœâ€â™€ïž
 
#1 - IA

Tycker du ser helskön ut dÀr i din premiÀr av förelÀsning. Har du sett Elaine EksvÀrd ?

https://www.youtube.com/watch?v=ibUfqYYpRyY

Svar: Tack! Yes det har jag gjort. Hon Àr vÀldigt duktig! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap