Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Ny vecka! Ny målgrupp...
God morgon! 🌴Måndag och ny vecka hörni! Den här veckan kommer jag vara ganska mycket på kontoret, vilket är riktig lyx för mig. Så skönt att jobba klart liksom... och sen strunta i datorn när jag kommer hem.
Igår satt jag dock vid datorn heeela dagen. Jag satt och jobbade med min webbutbildning och kom riktigt långt. Ja i mina förberedelser alltså. Mycket av tiden kommer gå åt till förberedelser och till att sätta själva strukturen. Sen gissar jag (Jag vet inte, för jag har inte kommit dit än i den utbildning som jag går) att själva utbildningsskapandet kommer gå relativt "snabbt". Vi får se! Jag är sååå himla peppad i alla fall. 👯‍♀️Jag fick lite ångest i lördags över att jag inte kunde hitta en riktigt tydlig målgrupp, men så plötsligt - igår - så kom jag på det. Och nu håller jag på att göra en marknadsundersökning för att se om det känns som rätt målgrupp. 
Min målgrupp är personer som vill jobba som Social Media Managers eller med sociala medier på nåt sätt för ett företag. Det är min primära målgrupp, och grejen är att man enbart behöver gå den här utbildningen för att bli fulllärd. Jag tänker att personen, när den har gått den här utbildningen, ska vara anställningsbar på Mama Said till exempel. Bra va? Det innebär egentligen att utbildningen passar alla som jobbar med ett företags sociala medier, såsom egenföretagare och andra som kanske vill vidareutbilda sig, men jag har valt den här målgruppen som primär. 
Vi får se... jag håller på att testa nu om det är en bra målgrupp. Om de nappar så att säga... Håll tummarna för att jag har hittat rätt direkt! ✊🏽
Men nu så ska jag fokusera på en helt annan målgrupp... nämligen den lilla flocken jag har här hemma. Ska se om de nappar på "God morgoooon! Dags att gå upp!" 😇
#1 - Jessica Högberg

Ha ha, tänker att om du lyckas få den lilla gruppen att nappa så bör den större vara lättare;) Lycka till med båda=)

Svar: Ja men visst är det väl så. Tack :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap