Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En seg lördag och ett öppet kylskåp
God morgon kära ni! ☀️ Igår tog vi det väldigt lugnt. Barnen kom hem vid 12 och då hade jag precis röjt undan här hemma och satt i fåtöljen och gjorde min webbutbildning (=mysigt!). Jag tror att jag har förklarat det innan, men för säkerhets skull: Jag går alltså en webbutbildning om hur man gör en lyckad webbutbildning - så då skapar jag alltså min egen samtidigt. Och det är sååå bra! Tydligt, konkret och extremt pedagogiskt. Älskar det! 
Det enda vi gjorde, sen på eftermiddagen, var att vi åkte och handlade mat och sen åkte till pizzerian för att hämta hem pizza. Och så här i efterhand var det lite synd att vi gjorde det EFTERSOM KYLSKÅPET HAR STÅTT VIDÖPPET HELA NATTEN. Bara att kasta alla kylvaror och åka och handla nytt. 😭Klimatsmart och allt det där... 🙈
Tänkte först att jag ska göra en beställning på Mathem, men så kom jag på att imorgon är ju ingen vanlig måndag. Imorgon är det ju Malmö Näringslivsgala! 🎉Vi sköter deras sociala medier och det ska bli så otroligt roligt imorgon. Då kör vi Insta stories hela dagen och ska bland annat intervjua Isabella Löwengrip och Steve Angello. Kul va? 🤩Ni får hänga med på Malmö Näringslivsgalas Instagram. 
Jag har bara ett problem... Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. 🤔
 
 
#1 - Karin

Vart har du hittat den webbutbildningen? :)

Svar: Det är den här jag går: https://www.amyporterfield.com/course-wait/
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap