Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En magisk dag och kväll på Malmö Näringslivsgala
Men heej! Jag måste säga att det var en helt magisk dag och kväll igår på Malmö Näringslivsgala. 🎉 Jag älskar den här typen av tillställningar och trivs som fisken i vattnet med att jobba en sån dag. Antingen genom att själv vara på scenen eller genom att köra sociala medier så som vi gjorde igår.
Dagen började med att vi möttes strax innan åtta i receptionen. Vi var där hela Mama Said-teamet, och jag hade också hyrt in bästis-Tina som var med och fotade hela dagen och kvällen. 📸
Vi började med att hälsa välkomna (på Malmö Näringslivsgalas Insta stories, som alltså var kontot som vi skötte) och satte oss sen och lyssnade på föreläsningarna. 
Vi var väldigt nyfikna på Isabella Löwengrip, och det var himla kul att höra henne prata. Hon pratade om att hon vill bli världens mäktigaste kvinna, och bara det - att säga det - är så sjukt coolt. 🙌 Sen berättade hon om hur hon är ganska kall och inte orkar bry sig om det där dösnacket som man ofta har innan möten drar igång och att hon helt enkelt mest har tid till att bry sig om sig själv och sitt. Ungefär så, ganska fritt citerat. Hon känns nästan som en figur, kan man säga så? Ja men inget ont i det alltså. Hon är fascinerande. Och nä, jag kan inte riktigt relatera till det där med att mest bry sig om sig själv... Som den people pleaser jag är. Alltså raka motsatsen. 
Jag intervjuade i alla fall henne efteråt, och om ni vill se en del av det så kan ni kolla in Highlightsen på @malmonaringslivsgala på Instagram.
Sen var det några andra talare på scenen, och vi filmade, fotade, sammanställde, intervjuade och hade oss. På eftermiddagen kom nästa stora person, nämligen Steve Angello.
Jag fick så vansinnigt bra intryck av honom och det han gör för Malmö och Sverige.
Han driver välgörenhetsprojektet "För vårt Malmö" där fokus ligger på ensamstående mammor, barn med diabetes samt barn och ungdomar som har hamnat på fel bana. Fint, eller hur?! 
Kanske, kanske att vi kommer att vara med på ett hörn i det här projektet. Vi får se...
Huur som helst... efter dagsprogrammet så gick vi upp på mitt rum (Japp, jag bodde över på Clarion Malmö Live. Sååå härligt!) och duschade och gjorde oss i ordning.
För klockan fem så hade vi bjudit in lite gäster till bubbel-mingel nere i baren. Och sen var det dags för själva kvällsarrangemanget. Ola Selmén var konferencier, Ola Salo var artist och ja, sen var det en massa andra uppträdanden och prisutdelningar också.
Vi jobbade precis hela dagen och kvällen, men hade ändå himla roligt. Och vi satt dessutom väldigt bra. På rad två! Magiskt!
Sen, efter vår sista Insta story, så släppte vi telefonerna och gick upp få efterfest-minglet i baren. En himla lyckad dag och kväll måste jag säga. Jag är full av energi men trööööött idag!  🙌😴