Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer
Jag tycker att det är så kul att läsa andra bloggares "Veckans planer" och har tänkt att jag ska kopiera det konceptet, men så glömmer jag alltid bort det när måndagmorgonen kommer, men vi kör det från nu istället och i fortsättningen så kommer jag publicera det på måndagmorgnar. Kul va? Jag tycker i alla fall det så nu kör vi.
Vi börjar med dagen idag, så att hela veckan får vara med: (Ok, låtsas som att jag skrev det igår morse och inte visste att Alvin skulle vara med mig på jobbet hela dagen, att Mio skulle gå till skolan men sen gå hem igen och att det gick superduperbra med praktikanten så där första dagen) 
Måndag
Jobba hos vår kund på förmiddagen. Vi planerar och postar inlägg på Facebook, klipper video och går igenom helgens statistik och annonseringar.
Vid lunch kommer vår nya praktikant, Sandra, och ska äta med oss. Sen ska jag lära upp henne. Hon ska bli projektansvarig för en av våra kunder. Vi jobbar alltid så att alla får stort ansvar, jag tror att det är så man lär sig och att det blir roligare på jobbet då.
Tisdag
Jag och Mio ska vara på vårdcentralen direkt när de öppnar kl. 8, för att ta nya kortisolprover. Sen har jag möte hos vår kund klockan 9, så det gäller att allting går smidigt. Tyvärr så händer det 8 gånger av 10 att han svimmar när vi tar blodprov i armen så det kan ju ta lite tid om vi har otur.
Klockan 9 (oj, det krockar visst där... Får försöka skynda på innan mötet börjar) ska jag ringa neurokirurgen för att bestämma vilken tid vi kan komma in för att ställa om shunten. Eftersom jag sitter hos vår kund på förmiddagen så hoppas jag att vi kan komma på eftermiddagen.
Klockan 14,15 har jag möte med en tjej som heter Linda, men jag inser nu när jag skriver det här att det kan bli tajt... beroende på vad neurokirurgen säger. Någon gång under eftermiddagen måste jag också slutföra juli och augustis ekonomi samt fixa några grejer med Wint. Det är mycket nu i början när vi har ett nytt ekonomisystem. 😅
Onsdag
Jag brukar ju gå till min PT på onsdagmorgnar men den här veckan går inte det eftersom det är sista veckan för vår kund och jag behöver vara där varje dag. Trist att missa mitt PT-pass men that's life...🤷🏽‍♀️ På eftermiddagen ska jag podda med Linda. Den här gången ska vi prata om att nischa sig, och eftersom vi ligger en vecka i förväg (Yay!) så kommer det ut nästa torsdag. Resten av onsdageftermiddagen ska jag sälja!
Torsdag
På förmiddagen är jag som vanligt hos vår kund och sen, klockan 13, kommer Elin och fotar. Hon är hos oss ett par timmar i veckan och fotar. Så himla kul! Hon är väldigt duktig. Vi stannar liksom inte upp verksamheten när hon kommer utan hon fotar oss i naturlig miljö så mycket som möjligt. Klockan 14 har jag lönemöte med Wint, vi ska alltså prata om hur vi administrerar lönerna i det nya systemet gissar jag. Mio ska till läkaren, men Jonas hänger med honom dit idag. Vi ska nämligen iväg på ett event klockan 16. Vi jobbar ju med Malmö Näringslivsgala och idag är det nomineringsöppning på Toughest lab (Japp, man får gärna ta med sig träningskläder). Ni vet väl att ni kan nominera någon till Malmö Näringslivsgalas priser om ni vill? ALLA kan nominera. Det gör ni genom att gå in här från och med torsdag. (Jag ska påminna er) Gör det så kanske du får se ditt favoritföretag eller favoritföretagare vinna. Det är stort att vinna Malmö Näringslivsgalas pris. Jag har varit nominerad för några år sen och det var så himla kul! Nä jag vann inte så jag vill gärna ha revansch, men det går ju inte nu när vi jobbar med det tänker jag. Attans va?!🤩En vacker dag...
Fredag 
Sista dagen hos våra kunder! Det känns ju jättekonstigt.😢 Det kommer bli tomt på måndag, men då ersätter jag ju det med en massa besök på barnsmärtenheten med Mio istället så det är lugnt. 😇
På kvällen ska jag på Tuvessonskans bokrelease. Hon har släppt en bok som jag ska berätta mer om i ett annat inlägg. Wow säger jag bara. Jag tror att Julia, som hon heter, kommer att skrivas in i historieböckerna. Hon är så grym på så många sätt och det här konceptet med plåtmat... ja men jag ska berätta mer i ett alldeles eget inlägg. 
 
#1 - Inger

Fullspäckat schema du har. Roligt att läsa din blogg.

Svar: Vad kul att höra :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap