Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer - vecka 38
God morgon! Vilken frisk och härlig helg vi har haft. Träning, friska barn, Ikea, fotboll, kalas hos kusinerna och mycket pluggande för Mio. Så mycket att han inte ens kunde hänga med till kusinerna tyvärr. Men så blir det nu när han har mycket att ta igen.
Hur som helst... kommande vecka då? Så här ser den ut:
Måndag
För ovanlighetens skull så börjar jag veckan med ett möte med några som vi eventuellt ska jobba med. Eller ja det är ett första möte så vi får se vad det leder till. Det innebär dock att jag missar vårt heliga veckomöte. Så får det bli ibland. Sen kommer Elin och fotar. Hon gör ju det en gång i veckan.
Efter det ska jag spela in podcast (till vår podd På Insidan) med en tjej som heter Magdalena. Det roliga är att senast jag träffade henne var när Alvin var nyfödd och vi gick i samma mammagrupp på BVC. Haha... och nu korsas alltså våra vägar igen. 
Eftermiddagen kommer vi återigen tillbringa på barnsmärtenheten. 
Och på kvällen är det fotbollsträning för Alvin, och så har jag lovat Mio att vi ska skruva ihop hans nya bäddsoffa.
Tisdag
Tanken är att jag ska till Stockholm eftersom jag egentligen skulle ha två möten med potentiella kunder... men nu har jag sån otur att båda två var tvungna att skjuta fram det... och då funderar jag på om det verkligen är idé att åka dit... Jag har möten som jag kan ta men tycker samtidigt att det borde vara minst två "säljmöten" för att det ska vara värt det. Jag har bokat de billigaste flygbiljetterna så jag får inte tillbaka pengarna om jag avbokar de, men samtidigt så känns det ju dumt att åka upp bara för att få valuta för pengarna... Jag har nämligen ganska mycket siffror som ska sammanställas den här veckan - tills på torsdag - och då skulle jag kunna använda hela tisdagen till det... Ja vi får se. Jag funderar lite till.
Onsdag
Först ska jag köra ett tidigt morgonpass hos min PT och sen ska jag och Anni ha möte med ett företag som  behöver hjälp med sina sociala medier. Ett riktigt roligt företag som vi hoppas att vi kommer att få jobba med. Direkt efter det ska jag sticka iväg på ett annat möte, med en annan svinrolig produkt (inom vård och hälsa). På kvällen ska jag och Kristina på den här föreläsningen.
Torsdag
Hela förmiddagen ska jag ha en workshop/ presentation hos vår kund, och berätta hur det har gått under det här året som vi har jobbat med dem. Vad har vi gjort? Vad har gått bra? Vad har gått mindre bra?
På eftermiddagen ska jag ha"snabbisar" med Anni och Amanda. Vi har korta, individuella samtal ibland för att lufta om det är nåt, och de kallar vi för snabbisar. 
Efter det ska jag ha ett två timmars Skypemöte med en kille som heter Peter, från Snacka Snyggt. Han ska hjälpa mig med själva storyn till min föreläsning som jag har pratat om tidigare. Så himla kul. 
Sen på kvällen så har jag och min kompis Peter (en annan Peter) bestämt att vi ska gå ut och göra nåt. Bara nåt lugnt för jag orkar inte vara trött på fredag.
Fredag
Hela den här dagen kommer försvinna som en virvelvind. Dagen börjar med att Alvin ska till tandläkaren... Jag inser dock nu att det kommer bli tufft att klara av det eftersom jag och Anni ska hålla en workshop hos en kund klockan 8,30-11,30. Sen ska vi till Lund och barnsmärtenheten, och direkt efter det till vår privata läkare i Lund.
Jag hoppas att jag hinner hem så att jag kommer i tid till Kristinas födelsedagsmiddag som är på kvällen. Annars får jag helt enkelt komma lite sent. Bättre sent än aldrig väl?
 
#1 - Hanna Karlsson

Vilken intensiv vecka du har framför dig! Jag håller med dig, bättre komma sent än inte alls. Ha en härlig måndag!

Svar: Ja precis! Detsamma! Eller trevlig tisdag blir det ju 😊
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap