Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer - vecka 37
God morgon! Satt ni uppe och tittade på valvakan igår? Jag och barnen hade myskväll och låtsades som att det var fredag eller lördag. Så ja, de kommer vara trötta idag, men så får det bli en gång vart fjärde år. Jag tycker att det är viktigt att visa hur stort det är med val och att rösta. Men vilket val... Shit... tänk att vi inte ens nu vet vad som kommer att hända. Men nu till något helt annat... nämligen veckans planer:
Måndag
Nu direkt på morgonen (kl. 08,00) så ska jag spela in en podd tillsammans med en tjej som jobbar med Influencer marketing mestadels på en global nivå. Jag ska alltså intervjua henne till vår podd "På Insidan".
Klockan 9 har vi veckomöte och nu är ALLA på plats igen efter sommarens semestrar. Så kul! Nu kör vi igång liksom! 😊Klockan 11 ska jag intervjua nästa person, till samma podd, och då är det en retorikexpert. Himla kul eftersom jag är väldigt intresserad av det själv. Som det ser ut nu så kommer hela eftermiddagen (äntligen) att gå åt till sälj. Jag ska försöka att inte göra någonting annat eftersom jag ligger väldigt mycket back på den fronten. 
På eftermiddagen blir det en snabb middag och sen köra till Alvins fotbollsträning.
Tisdag
Klockan 08,30 ska jag och Linda spela in ett nytt avsnitt av "Vad fan håller jag på med?" och sen har jag två möten på eftermiddagen. Ett för att prata om ifall vi kan hjälpa det företaget med deras kommunikation och ett för att planera en workshop som jag ska hålla i på fredag. 
Onsdag
Det är den 12:e så det är dags att betala in skatter! Och förutom det så ska jag, Mio och Jonas åka till Lund och göra första besöket på barnsmärtenheten. Är det inte väldigt ironiskt att han nu har mått bra i tre dagar? 😂Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... Kommer det inte gå att köra igång "behandlingen" om han är bra? Det är ju en behandling som ska lära honom att hantera sin smärta.
När vi kommer tillbaka till Malmö så ska vi direkt till MJs eftersom Loppi kommer dit och ska ha ett lunchevent. Efter det sitter jag kvar där och jobbar en stund, tills jag och Felicia (från Loppi) ska ha möte. 
Torsdag
Förmiddagen kommer jag vara på kontoret och jobba med sälj igen.
Sen har jag ett lunchmöte med en man som eventuellt vill ha hjälp med kommunikationen i något av sina företag. På eftermiddagen ska vi till Lund igen, och barnsmärtenheten och på kvällen har Alvin fotbollsträning igen.
Fredag
Vi börjar dagen med att, återigen, åka till barnsmärtenheten och sen kommer jag, under hela eftermiddagen, hålla i en workshop för de som ska hålla föreläsningar på Malmö Näringslivsgala. Det kommer bli superkul!
På kvällen ska vi på invigningen av Johannas och hennes kille Andrews nya restaurang som de har köpt. Superduperkul! Det ska bli så spännande att se stället och att se Johanna i hennes miljö.
 
 
#1 - Hanna Karlsson

Vilken rolig vecka du har framför dig! Tycker också att det är jobbigt med valet att vi inte vet....

Svar: Ja visst är det... märklig känsla...
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap