Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Ut i naturen
God kväll! Vilken härlig sommar-bonus-dag vi fick idag då! ☀️Så härligt om september kan vara varmt och lite sådär halvsoligt, eller hur?
Jag började dagen med att skriva på min föreläsning (det känns som att den kommer bli sååå bra!) och jobbade en stund för vår kund, sen var det dags att åka iväg på fotbollsmatch med Alvin. Jag poddade i bilen med Linda medan de värmde upp. Idag pratade vi om prissättning, och avsnittet kommer ut på torsdag för er som vill lyssna. Sök efter "Vad fan håller jag på med?" i din poddapp.
Sen satte jag mig och tittade på matchen i ett alldeles underbart väder. När det är sånt här väder är det inga som helst problem att vara fotbollsmamma. Påminn mig i december, då är jag inte lika glad de dagarna det är jag som ska stå där på planen och huttra. Det finns INGENTING jag hatar så mycket (eller jo det gör det nog, men nästan då) som att frysa. Men idag var det alltså lyxläge. 
Sen gjorde jag någonting som jag alltid längtar efter men som jag aldrig gör... åkte ut i skogen. Jag skulle egentligen gå till gymmet och träna men så fick jag ett ryck och åkte till skogen istället. Jag saknar naturen väldigt mycket och får alldeles för lite av det i min vardag. Jag förstår verkligen att Linda trivs uppe i Norrland. Hon har ju lämnat Stockholm och bosatt sig i Kvaved, utanför Östersund, och jag kan verkligen känna med henne hur underbart det är. Jag tror att vi behöver mer natur egentligen och att all tid som vi är ifrån den är lite dåligt för oss. Ja jag älskar ju stan också, och den puls som finns där, men en mix hade varit härligt. Ja jag saknar helt enkelt naturen och fick en släng av den idag. Skönt!
Nu ska jag skriva ut min föreläsning på papper och sätta mig i soffan och läsa igenom den. Nästa steg är att skriva om den en, två eller kanske tre gånger till, och sen sammanfatta den till en slags hisspitch, så att jag själv kan formulera varför man ska komma och lyssna på mig. Vad får man med sig liksom? Och sen när jag har gjort det ska jag ha möte med en kille från Snacka Snyggt som ska hjälpa mig med dramaturgin, innehållet och så småningom även själva framförandet. Det ska bli så kul det här! Vad har ni hittat på idag?