Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Toughest och Malmö Näringslivsgala
God kväll kära ni! Vad gör ni? Är ni lika inne i alla partiledardebatter som jag? Jag vet inte om det är för att vi just nu jobbar med ett politiskt parti eller om det är för att det här valet är extra "spännande" som jag i år är extremt insatt i politiken. Jag tycker att det är så himla spännande att se vad som händer på söndag. Hur kommer det här valet sluta egentligen? Och vad händer på måndag liksom? Kommer det var självklart hur regeringen ska se ut? Ja vi får väl se...
Idag har jag varit hos vår kund på förmiddagen, och sen kom Elin och fotade oss - som hon ju gör en gång i veckan numera, Johanna hjälpte mig att kopiera Mios journal och skickade iväg den till vår läkare, och sen gick vi på event på Toughest lab.
Vi ska ju jobba med Malmö Näringslivsgalas sociala kanaler från och med nu och ända till februari, och det är så himla roligt. Det bästa av allt är när vi jobbar med härliga människor, och det gör vi i det här fallet.😊Idag var det nomineringsöppning, vilket betyder att man nu kan nominera en person eller ett företag som man tycker är värd att vinna pris. Vem som helst kan nominera någon, och jag har själv blivit nominerad tack vare min kompis Tina. Så om du känner till någon som du tycker är en grym företagare på ett eller annat sätt - nominera den personen här. Jag har precis kommit hem från ett träningspass med min PT och sitter nu här framför datorn med tänt ljus och har partiledardebatten på i bakgrunden. Så himla mysigt. Barnfritt idag och imorgon minsann. Imorgon ska vi på AW (Mama Said-gänget) och tacka av Johanna, som slutar nu.😢Det har varit så bra att ha henne bredvig mig men nu ska hon alltså sluta. Dels för att jobbet bara skulle pågå tills nu och dels för att hon och hennes kille har köpt en restaurang!! Wow va! Så jäkla coolt!
Vi ska dricka bubbel och cider, och så ska vi på Tuvessonskans bokrelease. Himla roligt!