Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Puh! Återhämtning tack
God morgon kära ni! Vilken vecka! 😅Jag har haft väldigt mycket inbokat, och många grejer som är sådär lite extra sociala - typ tillställningar på kvällarna och workshop ute hos kunder.
onsdag kväll: föreläsning
torsdag förmiddag: halvdagsworkshop hos kunder
torsdag kväll: middag ute med Peter
fredag morgon: halvdagsworkshop hos nya kunder (Så kul när vi får sätta oss in i nåt helt nytt!!)
fredag eftermiddag: sjukhuset/ barnsmärtenheten hela eftermiddagen
fredag kväll: födelsedagsmiddag med Kristina som fyllde år
Jag hade två timmar för mig själv när vi var på barnsmärtenheten, så då passade jag på att äta lunch och jobba lite. Jag satt på min vanliga plats och det var faktiskt väldigt mysigt och effektivt. Jag börjar känna mig hemma där. 😅
Även om det är väldigt roligt när det är socialt så tar det också energi. Eller nä... aktiviteten i sig kanske inte tar så mycket energi men jag har en stark vilja av att få vara själv ibland, och ladda om. Och jag har kommit på att det är just det jag gör på helgerna, och det är det som gör att jag får ny energi. Den senaste tiden har det dock varit nån kvällsaktivitet varje helg (på fredagar) vilket gör att jag inte har haft en hel helg där jag har kunnat åka hem från jobbet, beställa pizza och sen landa i soffan med barnen. För det är typ så våra favoritfredagar brukar se ut. Iklädda pyjamas och 100 % relaxed. Vi bryr oss inte om hur det ser ut runt omkring oss (det fixar jag snabbt lördag morgon) eller om vi dukar fint eller inte - huvudsaken är att vi har det bekvämt och kan nå våra tallrikar utan för stor ansträngning.😎 Fast alltid med lite fina servetter och underlägg så att det känns lite fredagslyxigt. Men huvudgrejen är ändå att det är 100% avslappnat! Och väldigt sällan att vi har folk här då... Ena delen av mig tänker ofta att vi borde ha det, medan andra delen (och även mina barn) älskar när det bara är vi. 
Huur som helst, den här veckan har varit så hektisk utan att jag egentligen har stressat omkring - jag har liksom planerat väldigt bra och absolut inte sprungit omkring med andan i halsen - och den har som sagt varit väldigt social så just exakt NU så ligger jag här och njuter jag så mycket av att ha en hel helg framför mig med barnen. Kollar bloggar och YouTube och njuter av att inte behöva rusa upp ur sängen. 
Snart ska jag hämta mina små killer och då ska vi sätta oss vid matbordet och rita och göra läxor, vi ska spela spel, ha Idol-marathon ikväll (vi har inte sett Idol sen i tisdags), äta pizza framför tv'n och bara njuta av att inte ha några tider att passa. Jag behöver visserligen städa undan lite här hemma, och så vill jag tvätta och skruva ihop möbler, plus att jag ska träna imorgon - men vi har som sagt inte några tider att passa så jag tänker bara ta det jäkligt chill! Och prioritera sånt som är värdefullt framför måsten. (Ja okej, kläderna behöver kanske bli rena, men det är ingen biggie). Men nu måste jag fråga er... hur är ni? Är ni lika asociala som vi på helgerna eller bjuder ni alltid hem folk eller går bort på middagar? Orkar ni det fredagkvällar liksom? Och om ni gör det på lördagen - går inte hela lördagen till att städa och förbereda mat då? Och sen går söndagen till att städa undan och vara trött? 
Hälsningar gästvänliga Britta🤓
#1 - Emma

Vilken händelserik vecka, förstår den känslan. Jag brukar jobba alla helger och där efter är det alltid något inplanerat. Men det finns inget skönare än att bara sätta sig i soffan efter att ha jobbat hela veckan + helgen och inte göra något. 😁

Svar: Visst är det så! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap