Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Poddinspelning, egenvårdsprogram & nomineringsöppning
God morgon! Igår var en sån där dag då varenda minut var extremt välplanerad. Jag åt lunch på en kvart, spelade in en video med mat mellan tänderna (typ), hade halvtimmesmöte angående ett projekt som jag eventuellt ska ta mig an nästa vecka (ett uppdrag), skickade Mio i en förbeställd taxi till kontoret så att han skulle vara där när jag hade poddat klart med Linda, poddade med Linda i exakt 55 min för att sen hinna köra till Lund. Mio skulle nämligen ställa om shunten. Det har vi ju gjort X antal gånger tidigare, och det har liksom aldrig varit en långsiktigt bra lösning, men vi hoppas ändå på nåt slags mirakel nu. I alla fall ett litet tag... Snälla?
Hur som helst - vi spelade in podd ja. Den här gången pratade vi om att nischa sig. Himla kärt ämne. Vi kom bara in på det här med att nischa sina kanaler, inte sitt företag - det kommer vi ta nästa gång.
Vi ligger fortfarande lite före i vårt inspelande så idag kommer ett annat avsnitt ut - det som vi spelade in i bilen i söndags och där vi pratade om prissättning. Lyssna i din podcastapp. Det har inte kommit ut riktigt än... och Linda ligger nog och sover fortfarande gissar jag, men jag ska dra henne i öronen så att det kommer ut ASAP. Jag tycker att alla poddar ska komma ut runt 4 på morgonen så att man kan lyssna när man än går upp. 
Jag har också (äntligen) fyllt i Mios egenvårdsplan som ska lämnas på skolan. Det är en plan, som vi har fått från sjukhuset, för hur de ska hjälpa honom med hans diabetes. Främst om det händer någonting. Han har ju inte varit där så det har inte känts så akut att fylla i den, men så fort han går dit en dag så är det ju viktigt att det finns en plan... OM det nu skulle hända nåt.
Sen hämtade jag ut hans journal som vi har bestätt. 800:- kostade det eftersom det var så många sidor. Yay! ... eller nåt. Men skit samma, det är så värt det. Den ska lämnas till Mios privata läkare som ska grotta ner sig. Väl investerade pengar skulle jag säga. Det kändes konstigt att sitta och bläddra igenom alla operationer och händelser. Jobbigt och inte alls kul att läsa, så jag stängde snabbt igen högen igen.
Men nu hörni, så ska jag väcka mina små killar. Idag har jag en lång dag framför mig. Vi ska på nomineringsöppning för Malmö Näringslivsgala i eftermiddag (mer om det i ett annat inlägg) och sen, klockan sju, ska jag köra ett pass med min PT. 
#1 - Jessica

Jätte bra ämne. Ska bli spännande att lyssna på 👌

Svar: Vad roligt att höra! Hoppas du gillar det! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap