Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Lund, Loppi-event och en jäkligt hungrig mamma
Hej på er, hur är det för er, har ni kommit in i höststressen än? Eller finns det någon där ute (Säg att det gör det!) som aldrig ens tillåter sig att komma in i den där "stressen" utan som mer har lugn, harmoni och närvaro i vardagen? Jag tycker att det är svårt, men kämpar som tusan för det. Varje dag typ. Men det kan ju också bli fel att jaga och kämpa ihjäl sig för att hitta lugn och harmoni. Det i sig kan liksom vara stressande tänker jag. Eller hur?
Hur som helst, idag har vi varit i Lund och påbörjat Mios "behandling" (Jag tror att det kallas behandling) på barnsmärtenheten. Och JAAAAA, han mår bra idag igen! Är det inte helt fantastiskt? Jag är så glad!! Dels för att vi nu har svaret på vart huvudvärken kommer ifrån (shunten) och dels för att vi får en paus, efter snart ett och ett halvt år med konstant smärta (och totalt 8 år med mestadels smärta). Så jäklans skönt! 😍
Hur som helst, efter Lund så körde jag direkt till stan och MJ's där Loppi skulle ha ett lunchevent och presentera sin Trendrapport. Alla har events på MJ's nuförtiden, och det är ju ett bra och bildvänligt ställe (om man inte har för ljust Instagramflöde 🙄), men jag kan inte låta bli att undra när hypen ska lägga sig. Varför är det alltid så att så fort någonting blir vääääldigt hypeat så är nedgången så självklar? Kanske bättre att alltid vara medelmåttigt hypead? 🤔
Hur som helst, Katarina, som är grundare av Loppi, drog sin trendrapport...
... och sen hade jag möte med Felicia, min kontakt på Loppi, som jag alltid har så bra dejter med. Jag gillar verkligen henne och vi får alltid aha-upplevelser om innehåll, Instagram, beteenden och annat intressant när vi ses. Ibland önskar jag att vi hade bott i Stockholm, just för att det finns fler människor där som jobbar i vår bransch och som jag skulle vilja inspireras av, men sen gillar jag å andra sidan Malmö väldigt mycket eftersom jag älskar genuinitet och äkthet. Det känns som att vi har ett mer inkluderande och äkta klimat här... Det är möjligt att jag har fel men det är min känsla. 
När jag kom hem intog jag en riktig lyxmåltid. Jag kunde liksom inte vänta EN ENDA SEKUND till på middag så jag struntade i barnen och struntade i att laga mat och stoppade i mig en Seven Eleven-sallad. Det var nämligen fisk till lunch, och eftersom jag inte äter fisk så blev det ganska light lunch för min del. Men desto större middag. Den kanske inte ser så mycket ut för världen, men oj vad gott det var och oj vad mätt jag blev. Veckans bästa middag minsann! 
Och jo, om det nu skulle vara så att någon sitter här och börjar oroa sig... barnen ska också få mat, de ville bara inte äta klockan 17,15 utan hellre vänta nån timme. Och jag hade inte heller klarat att laga mat till dem. Ni vet hur det är på flygplanen... ta först på dig din egen syrgasmask och SEN hjälper du barnen. 🤷🏽‍♀️
#1 - M

Äter du inte någon slags fisk? För mig låter det lite konstigt, som att säga att man inte äter frukt. Jag menar det är ju en himla skillnad på t ex inlagd sill och ugnsbakad lax. Eller torsk med äggsås och grillad tonfisk (som man väl i o f s ska undvika av miljöskäl). Bara nyfiken, ingen påhopp :)

Svar: Nope! Ingen fisk! Har hört det argumentet förr men tycker att det finns nåt gemensamt med all fisk... havssmak på nåt sätt :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Anna P

Havssmak=Salt och det vet jag någon som gillar:0)

Svar: Haha... men alltså salt är salt.. havssmak är nåt heeelt annat!" <3
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap