Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Jag hatar avsked
God morgon! När jag vaknade för en timme sen, vid sex alltså, så fick jag en chock över att jag hade försovit mig (Jag går alltid upp 05,20) och rusade in mot duschen... tills jag kom på att det faktiskt är lördag. Ledig dag ju! 🙌
Igår var en rolig, men lite sorglig, dag. Jag avskyr nämligen när saker tar slut. Ni vet ju att jag har jobbat ute hos en kund nu under några månader, och dagarna har sett ut så att jag har suttit där på förmiddagarna och sen gått till Mama Said-kontoret på eftermiddagarna. Nu är den perioden slut, eftersom det är val på söndag och vår kund har med politik att göra, och jag kommer alltså få helt andra rutiner igen. Det har varit ett väldigt roligt arbete hos kunden och jag har lärt mig jättemycket, vilket är något som jag tycker är väldigt inspirerande. Jag gillar att lära mig nya saker, och har nog inte gjort det på ett tag. Huuuur som helst... Jag anställde ju Johanna för att jag skulle hinna med att göra allt, trots att jag då jobbade heltid för vår kund, och det var verkligen en lyckoträff. Hon har varit så otroligt grym att ha vid min sida. Vi har klickat bra och det har verkligen varit en avlastning och ett sätt att inte stanna upp försäljning och annat. Jag har egentligen lite svårt för att be en annan person posta ett brev eller kopiera papper men har ändå gjort det nu ibland eftersom jag har haft min långa lista av småsaker som tillsammans tar väldigt mycket tid. Ja alltså det är ju inte det som har varit Johannas huvudsysslor så klart... utan hon har klippt videos, fixat med ekonomin, klippt poddar, hjälpt mig att svara på kommentarer på vår kunds Facebooksida och så vidare. Och nu är den här tiden förbi och hon har jobbat sin sista dag. Buhuu... så trist.😭 Men jag tror inte att vår relation slutar för det, den kanske bara har börjat, vem vet. Hon och hennes kille har köpt en take away-restaurang här i stan, som öppnar nästa fredag, så jag kommer säkert bli stammis där tänker jag. 😋Igår hade vi en hej då-AW tillsammans allihop, och passade också på att gå på Tuvessonskans bokrelease. 
Hon är så grym den där Tuvessonskan. Här sitter hon och signerar böcker. Hon är en person som jag verkligen beundrar. Hon är digital strateg och så sjukt duktig på just det. 
Bokreleasen var på MJ's så vi var väl där en timme tror jag, och drack ett glas bubbel, innan vi gick vidare. 
Precis när vi skulle gå hem så slank jag och Johanna in på en sista drink på första bästa ställe och snackade lite om allt. Hon kom med så himla bra input "från utsidan". Om Mama Said alltså. Hon är grym den där tjejen och jag slukade allt hon sa och ska verkligen ta det till mig, och göra förändringar, på bästa sätt. Småsaker i vår kommunikation egentligen, men som är så viktiga för att folk ska förstå vad vi gör. Jag ska berätta mer om det en annan gång. Nu ska jag ta en promenad bort till ICA och handla frukost... Åt ingen middag igår och är därmed svinhungrig idag men har ingen rolig frukost hemma. 
Och så ska jag släppa sorgligheten över att en fas är förbi. Allt har sin tid, och så även den här fasen. Vet inte varför jag hatar avsked och avslut så mycket. Jag VILL ju vidare, det är inte det. Nä... nu - frukost! Vad ska ni göra idag förresten?