Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Igår mådde han bra igen
Alltså... jag säger det igen - det ÄR shunten som är problemet. Mio mådde hur bra som helst igår igen. Så här många bra dagar i rad har han inte haft på evigheter. Nu får vi bara hoppas att det håller i sig ett tag så att vi kan få lite andrum i friskheten. Idag ska vi till barnsmärtenheten och jag hoppas faktiskt att han mår lika strålande som igår så att de kan få se hur en smärtfri och frisk Mio ser ut och är.
Hur som helst, igår gick dagen i ett. Jag rusade omkring mest hela dagen och hade möte efter möte efter möte. 
Just det... på morgonen spelade jag också in ett nytt poddavsnitt med Linda. Den här gången (ja och vi ligger fortfarande en vecka i förväg! Wow för oss alltså!!) så pratade vi om hur man ska veta vilken väg man ska gå. Inom företaget alltså. Hur ska man veta vad man ska satsa på? Ska man lyssna på sin egen magkänsla? På det man tror att framtiden kräver? Eller ska man lyssna på de tecken man får av de kunder som självmant kommer och knackar på dörren?
Ja det här här en lååång diskussion som vi bara påbörjade i podden - och Linda gav mig några smarta tips. Jag funderar närmligen kring det här när det kommer till Mama Said. Vad är nästa steg? Och vart ska vi? Men det här får ni alltså lyssna på nästa vecka. Imorgon kommer veckans avsnitt ut- och där pratar vi om hur man nischar sig i sina olika kanaler. Ett ständigt aktuellt ämne, eller hur?