Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Idag sätter jag mig på ett café och jobbar
God morgon på er! ☀️Jag funderade ju över huruvida jag skulle sitta på kontoret eller på ett café idag, och nu har jag bestämt mig för att det blir på ett café. Mest för att jag så himla fokuserat ska grotta ner mig i siffror och statistik. Jag ska sammanställa hela det här årets statistik för en av våra kunder. Bara på Facebook visserligen, men poängen är att vi verkligen ska kunna dra riktigt bra och kloka slutsatser utifrån min statistik så jag måste göra en riktigt bra sammanställning. Ibland tycker jag att det är svårt att få ut siffror från Facebook, speciellt om man vill få ut från enbart en vecka, alltså en vecka som för länge sen har passerat. Ja ja, vi får se hur det går. Jag vet ju att jag kommer att greja det på ett bra sätt. Vi använder ju Agorapulse, för att hantera alla kommentarer som kommer in på Facebook, och de levererar i vissa fall bättre statistik. Så med både Facebook och Agorapulse i kombination kommer det lösa sig.
Och sen hoppas jag innerligt att jag på eftermiddagen har tid att förbereda min föreläsning. Hoppas på att statistiken bara tar en halvdag helt enkelt. 🤷🏽‍♀️
Vad ska ni hitta på idag? Jobbar alla dagtid? Nu ska jag i alla fall kicka igång dagen med en av de tråkigaste aktiviteter jag vet (pga. att den är så svår och långdragen): Väcka barnen! Wish me good luck! 👹
 
#1 - Tess

Jag har precis lämnat två barn på förskolan själv (det borde göras en Mission Impossible-film om det) och nu ska jag smälta intrycken från gårdagens Nordic Female Investment Meetup och ta tag i mitt plugg. Tack för att du inspirerar!

Svar: Åh! Var det bra där?? Tack själv!! 😍
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Julia / Grön i Åbo

Sååå mysig bild med alla trädetaljer! Att jobba på caféer är bäst. Själv är jag sjuk hemma så ligger raklång på soffan och jobbar men det är helt okej det med : )

Svar: Ja det är mysigt!! Krya på dig!! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap