Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Han mår fortfarande bra! ♡
Hej på er! Nu ska jag berätta något väldigt, väldigt kul. Mio mår fortfarande bra, och har gjort det sen förra fredagen!! 😍Det är heeelt fantastiskt och han är så glad över att kunna gå i skolan och vara som en helt vanlig kille.
Anledningen till att han är bra är för att vi var inne och ställde om shunten, och då brukar det bli bra i i alla fall några dagar. Nu är det nog uppe i något slags rekord. 10 dagar! Det var en extremt välbehövlig paus i det onda måste jag säga. Så här har det inte varit på över ett år. Jag tror det är sen i maj/ juni förra året. Så det här är som en alldeles underbar liten oas för oss. Det är svårt att beskriva hur lätt allting är och hur mycket mer tid vi plötsligt har. Allting blir så mycket enklare och så mycket roligare. Och Alvin är såååå glad, men samtidigt så rädd för att han ska få ont igen. Ja det är som sagt svårt att beskriva, men det blir ju nån slags misär att ha en stackars liten kille som ligger här hemma 24/7 och har ont.
Även om det är bra nu så vet vi ju att det brukar komma tillbaka... tyvärr... Vi har ställt om shunten förr, och det verkar som att hans huvud vill ha en mittemellan-inställning som inte finns eftersom det är bra ett litet tag, och sen - när den landar på den nya nivån - blir dåligt igen. Ja det är i alla fall så vi tolkar det.
Men två saker har vi fått väldigt klart för oss nu, och det ska ingen läkare, skolpersonal eller annan person någonsin få oss att tveka över:
1) Det onda i huvudet beror på shunten!
2) Så fort Mio mår bra så går han gladeligen till skolan (Vuxna människor har en tendens att tro att det kommer att bli problematiskt att komma tillbaka till skolan efter lång tids sjudom. Det BLIR INTE DET FÖR MIO och HAR ALDRIG blivit. Kan vi bara låta honom ha den fantastiska egenskapen?) 
Men nog om det nu, för nu är det ju bra! Han mår bra! Och vi är överlyckliga här hemma. I fredags, när vi var på AW, så fick jag en video av pappa Jonas DÄR HAN, MIO OCH ALVIN SPELADE FOTBOLL!!! Som förr! Som förr då Mio hade små oaser av bra mående. Det är liksom deras grej, men de har ju inte kunnat göra det på huuur länge som helst. Det var den finaste videon jag har sett EVER. Jag vågar inte lägga upp den utan att fråga Mio, och han sitter och gör läxor nu (Ja han ligger väääldigt mycket efter) så jag vill inte störa. Så jag bjussar på en suddig skärmdump från videon istället. Min älskade lille kille in action! ♡
 
#1 - Jocke

Gud vad kul att höra! :) Men om/då huvudvärken kommer tillbaka, kan man inte ställa om shunten direkt eller är det ett omständigt ingrepp? Jag menar om man så behöver ställa om shunten varannan vecka så är det ju bättre, eller ja mycket bättre om han mår så här bra?

Svar: Exakt så tänker vi nu! Det är hur enkelt som helst att göra och jag tror inte att det finns nåt negativt med det! 😊😊😊
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Anna

Jag följer det du skriver om Mio. Och detta inlägg gjorde mig så otroligt glad ❤ Vilken lycka det måste bara för er. Tveka aldrig någonsin igen på din egen intuition.

Svar: Tack! Nä det ska jag verkligen inte göra! ❤️
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Anonym

💕👏❤️

Svar: 😍😍😍
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#4 - Ulrica

Heja Mio!!! <3

Svar: 🙌❤️☀️
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#5 - Emily

💖💖💖

Svar: ❤️
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#6 - Anna P

Blir så glad!!

Svar: <3
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#7 - Mösstanten

Så roligt att få veta detta! Hoppas att ni kan ställa om när det behövs i fortsättningen.

Svar: Ja vi får hoppas det! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap