Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En ny liten restaurang i stan
God morgon på er! Så himlans skönt med helg, eller hur? Jag äääälskar lördagmorgnar eftersom jag då vet att jag har oceaner av tid framför mig utan planer. Ja ja, okej det där var lite överdrivet men nästan då. Igår var vi i Lund igen, med Mio, och sen åkte jag direkt till Malmö Stads lokaler där jag skulle hålla en workshop. Tanken var att deltagarna, efter workshopen, skulle komma fram till vad de ska prata om under ett föreläsningstillfälle. Jag körde ett par olika metoder som bestod av både brainstorming och att man intervjuade varandra. Vill ni veta mer? I såna fall kan jag göra ett helt inlägg om det... men det kanske är så att ingen överhuvudtaget bryr sig om mina workshopmetoder och då vore det ju dumt att mala på om det. 😅
Men till nåt helt annat - kolla här vilket fint sällskap Mama Said är i! ♡
Efter workshopen så var det var dags att åka till kontoret. Där skulle jag och Anni sitta och göra målgrupper på Facebook, samt två annonser. Ja åt en kund alltså. Och som vanligt så insåg jag att det som jag tror tar en halvtimme tar en och en halv timme. Vi skulle alltså skapa två olika målgrupper och två olika annonser (det låter ju inte mycket alls) och ändå tog det en och en halv timme. Saker TAR tid, och det här med att posta inlägg i sociala medier eller att skapa annonser tar alltid längre tid än jag tror. Alltid. Precis som att klippa film, det tar också alltid längre tid än jag tror. 
Hur som helst, sen var det dags att gå till Johannas (och hennes killes) nya restaurang. Det var nämligen invigning för "Plant Magics Kitchen" igår. En liten restaurang som ligger i mina barndoomshoods. Sååå himla mysigt! Jag fattar inte hur de har hunnit fixa allt under den här veckan. (Hon jobbade ju med mig fram till förra fredagen)
Jag har alltid tyckt att det verkar så mysigt att ha sin egen lilla restaurang eller sitt eget lilla café. 
Efter invigningen gick jag och Kristina och åt på L'enoteca. Ett annat mysigt ställe. Och så avslutade vi kvällen på Bastard, där vi hängde väääldigt mycket förr. Det var kul att komma dit igen, och den typen av ställe, där man kan hänga i en bar och prata och titta på folk, passar mig alldeles utmärkt. Tyvärr var jag så vansinnigt trött igår dock, så jag orkade inte särskilt länge. Ni vet en sån där trötthet som är riktigt fysisk och som svider i ögonen... det var en sån trötthet. Jag var egentligen sugen på att sitta kvar, för humöret var på topp, men som sagt... tröttheten. Så det slutade med att jag satt där i baren och drömde mig bort till nåt helt annat. Sängen. Alltså jag har svårt att beskriva den tröttheten som smällde till. 
Det gjorde dock att jag kände mig som världens lyckligaste när jag äntligen landade i sängen under mina två tjocka duntäcken (Ja men man blir ju alldeles frossig när man är så trött) och bara kunde sträcka ut armar och ben. Alltså jag njöt så mycket. Tror att jag log för mig själv för att det var så skönt. Och så lyssnade jag på "Mitt i livet" med Malin Gramer och Katrin Zytomierska i typ tre minuter tills jag somnade. Fredagar ändå! ♡
#1 - Emily

Ja, jag kan inte tänka mig nåt mer intressant än att få höra mer om workshop-metoderna! 👍😊

Svar: 😍👍
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap