Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En dag på språng
God morgon! Jag tycker att det är så skönt att ha en kväll hemma utan planer, men det har blivit väldigt lite av den varan på sistone, dels eftersom Mio har varit väldigt dålig (Han mår fortfarande bra nu dock!!) och dels för att det har varit många kvällstillställningar som jag då har gått på när jag inte har haft barnen. Och det eftersom hösten är igång! Det är så kul när alla vaknar ur sin sommardvala. Jag ÄLSKAR när hösten drar igång! Det känns liksom i luften hur allt blir mer hektiskt och folk är liksom på g! Hur som helst, igår hade jag hela dagen på språng. Det gällde verkligen att ha tungan rätt i mun när jag planerade dagen. Alvin skulle ha gympaväska, väska med hem till Jonas, fotbollskläder framme, regnjacka med och så vidare. Och jag skulle ha träningsväska, en fulladdad dator, jobbväska, badbyxor till Mio (det var snack om att han skulle bada på barnsmärtenheten) och så vidare. Ja det låter kanske inte som nån rocket science men det VAR en dag full av logistik och planering. Men det gick hur bra som helst. Jag och Mio åkte till Lund och medan han var inne på "smärtutbildning" så satt jag och jobbade. Jag älskar att jag har ett jobb som gör att det enda jag behöver är tid och en dator. I de flest fall. Så jag satte mig och förberedde min workshop som jag ska leda idag. 
Sen skulle vi till Mios privata läkare som har mottagning mitt inne i centrala Lund, så medan vi väntade så gick vi och tog en fika i solen. Så himla mysigt. Jag måste få in mer sån kvalitetstid med barnen. Det var verkligen så himla mysigt och jag "övningskörde" min miniföreläsning och workshop för Mio. Han älskar att bli insatt i mitt jobb och komma med feedback. Och jag tycker, på riktigt, att han är väldigt bra på det. Jag litar verkligen på hans åsikter. 
Efter Lund gick jag raka vägen till gymmet. Det är så skönt att träna styrketräning på kvällen istället för på morgonen (som jag gör en dag i veckan). Man är liksom så mycket starkare då, plus att jag älskar frihetskänslan när jag inte har nån tid att passa. Efter träningen så gick jag liksom, utan någon som helst stress, genom stan och tog bussen hem. Och nu när jag vaknade så kände jag hur det började bränna lite i musklerna. Jag älskar den känslan, och även om jag är van att det alltid bränner lite någonstans (Jag tränar styrketräning två gånger i veckan) så vill jag inte vara utan den känslan. 
Men nu hörni så är det dags att göra pannkakor. Alvin ska på utflykt idag och han har beställt pannkakor. Mom of the year, jag vet!✌️
Ikväll ska vi på AW/ invigning av Johannas (ni vet min kollega som vi tog in när jag blev lite överbokad) nya restaurang. Det ska bli så kul att se den! Vill ni hänga med så kan ni göra det på Instagram stories! @alexandrabylund 
Ha en härlig fredag! Puss! 
#1 - Hanna Karlsson

Så kul att involvera barnen i sitt jobb. Jag tror verkligen att barn kan komma med många intressanta synpunkter.

Svar: Ja det kan de verkligen! Det ger verkligen någonting om de väl sätter sig in i det :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap