Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En dag på jobbet
God morgon! Nu kör jag min sista vecka med samma rutiner som jag har haft sen jag kom tillbaka från semestern. Från och med nästa vecka, när jag inte längre jobbar heltid för en av våra kunder, så går jag nämligen tillbaka till samma gamla rutiner som förr. Fast jag tänker i och för sig att jag ska förändra dem... men mer om det i ett annat inlägg. Just nu ser rutinerna ut så här: 
Ni vet ju redan hur morgnarna här hemma ser ut, det berättade jag om i det här inlägget, nu tänkte jag berätta om hur själva arbetsdagen ser ut.
Det börjar med att jag alltså sitter hos våra kund mellan 8 och 12. Där har vi morgonmöte, jag planerar och postar inlägg, gör annonser på Facebook, svarar på kommentarer och så vidare. Jag har alltid Johanna med mig, och ofta klipper hon videos samtidigt. Videos åt den här kunden alltså. Det innebär att vi nästan har jobbat färdigt för den kunden för dagen eftersom vi är två personer. 
Sen tar jag min cykel, eller bil, och kör bort till kontoret. Det tar bara ett par minuter. Just nu, av både tidsskäl och för att det är sjukt prisvärt, så köper jag alltid en sallad i vår närbutik Time.
Ni vet en sån som man plockar själv. 
Sen går jag upp på kontoret och äter tillsammans med kollegorna. Vi äter typ alltid tillsammans, det är liksom höjdpunkten på dagen.
Vi sitter i ett stort mediahus - Media Evolution city - och ibland går vi ner och äter i restaurangen, men oftast sitter vi alltså kvar inne på vårt kontor. 
Och om det inte är så att vi är extremt stressade så pratar vi om nåt heeeelt annat än jobb. Skönt att få en liten paus så där mitt på dagen. Jag gillar inte alls lunchmöten, det är inte min grej, utan äter är hellre ledig när jag äter och mötar hellre fokuserat när jag mötar. 
Efter lunchen... ja men då ser eftermiddagen olika ut varje dag. Antingen så säljer jag, eller så fixar jag nåt med ekonomin tillsammans med Johanna, eller så har jag möte med någon, eller så rensar jag inkorgen, eller så korrar jag några texter, eller så skriver jag en offert eller ett avtal, eller så gör jag någonting helt annat eller en mix av allt. Jag är i alla fall på kontoret och jobbar med saker bakom kulisserna.
Jag måste säga att det här upplägget har inspirerat mig till att ha mer inrutad struktur på mina dagar. Det låter urtrist men ju mer strukturerat desto mer frihet. Japp, så är det verkligen, och jag ska se till att ha en tydlig struktur även nu när vi slutar hos vår kund.