Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Brainstorming är the shit alltså
Hej på er denna varma eftermiddag! Vart tog hösten vägen? Jag vägrar att gå i sommarklännigar pga. att det känns fel, och det är ju alldeles för varmt att hoppa i höstmundering nu. Jobbigt! 🤦🏽‍♀️Men strunt i det nu... ikväll ska jag gå, ja nu direkt efter jobbet faktiskt, till Bastard och äta och dricka ett glas vin med min allra bästaste Peter. Ja men han har varit med här i bloggen förr, men det var läääänge sen nu. Hur som helst, vi ska gå till vårt gamla stammishak och brainstorma. Slänga fram en himlans massa idéer på bordet och sen se vad det leder till. Det kan vara precis vad som helst - ja men säg att vi på Mama Said ska börja satsa på webbutbildningar på allvar, att vi ska börja sälja skosnören eller att Peter ska hitta på nåt nytt inom sin värld. Ja men ni fattar. Vi båda driver företag och vi båda vill se fler och större intäkter, men det måste fortfarande vara sånt som vi tycker är kul och som vi tror på så klart. 
Och där är brainstorming ett så himla bra påhitt. När jag leder workshops så brukar jag ha tre regler när det kommer till våra brainstorming-sessions:
1) Tänk inte - bara kör!
2) Sätt inga gränser
3) Kvantitet före kvalitet
Och om man följer de reglerna, och alltså släpper lite på kontrollen, så går det alltid bra! En brainstormingsession ska aldrig, aldrig vara begränsande. Man kan sortera bort och prioritera sen, det brukar liksom inte vara det som är det stora problemet. Vi människor är rätt duktiga på att tveka på oss själva och våra förmågor, eller hur? Jag vägrar att göra det när jag brainstormar! Jag ska i alla fall tänka heeeelt fritt ikväll.
En annan sak som är bra när man ska brainstorma är att man lämnar kontoret, och det ska vi faktiskt göra, hela Mama Said-gänget, nästa vecka. Men mer om det i ett annat inlägg.
Ja ja, vi får se vad det mynnar ut i... Vad ska ni hitta på ikväll?
Hälsningar från en som har varit uppe sen strax innan 5 i morse och egentligen skulle må bra av att gå hem och sova... 🙋🏽‍♀️