Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Blir det lika stökigt lika snabbt hemma hos er?🤔
God morgon på er! Vilken röjardag vi hade igår. Vi skruvade den nya fåtöljen som vi hade köpt på Ikea förra helgen (Äntligen har jag en fåtölj som är sådär riktigt skön att sitta och läsa en bok i. Har velat ha det sen innan Mio föddes - men då tänkte jag i och för sig mer som en amningsfåtölj. Men så har det aldrig riktigt passat in i inredningen. Men nu så!), vi skruvade ihop Mios nya hörnsoffa och möblerade om helt och hållet i hans rum, jag flyttade runt och rensade lite i garderoberna nu när sommarklänningarna skulle bort (bara väldigt lite. Ska göra en rejäl rensning sen), städade undan från fredagkvällen (Ni förstår inte hur snabba vi är på att stöka till här hemma. JAG förstår det inte fast jag är mitt i det. Är det samma hos er? Jag fattar inte hur det kan gå så snabbt...), jag tvättade (och blev alldeles förfasad när jag en timme in i en av tvättarna insåg att jag hade satt på 60 grader istället för 30. Med en massa blusar och tunna t-shirts i!😱Så fort jag insåg det så stängde jag av programmet och ändrade till 30, det var ju vatten i så jag kunde inte bara ta ut tvätten. Jag valde medvetet att inte titta på förskräckelsen förrän efter vi hade haft vårt Idol-marathon, men vet ni vad? Inte ett plagg var förstört!! Så sjukt! Så underbart. Hela min ljusa garderob låg nämligen i den maskinen), åkte till Ikea och smet in bakvägen bara för att kunna gå raka vägen in och hämta tre ramar och sen gå ut. Det var mitt snabbaste Ikea-besök ever!✌️Ja men det var helt enkelt stora fixardagen igår. Och idag ser det... förj...igt ut här hemma. För vi är liksom fortfarande mitt i det.
Kolla vilka fina tavlor! Då två till höger har en gammal kontorskollega gjort, och den vänstra köpte jag på Ikea. Tycker inte att det blir riktigt rättvisa färger på bilderna men jag ska visa er sen när de sitter uppe på väggen. 
Mio, som ska bli arkitekt, älskar att skruva möbler. Jag hatar det så det tackar jag de högre makterna för!🙏🏽Alvin älskar min Mac och Netflix!😍
Och så älskar han regn. Så fort han ser att himlen öppnar sig så blir han helt galen och springer ut i regnet.
Igår tog han ett varv runt gården... barfota...
... och kom tillbaka lycklig och dyngsur.
Och idag när jag vaknade så var det alltså rörigt igen. Eller fortfarande. Nu är vi visserligen mitt i en röjning här men ändå. Det brukar nästan se ut så här på helgmorgnar. Jag förstår inte hur vi lyckas?🤔 Blir det lika rörigt hos er? Eller gör vi nåt "fel"? Skulle jag vända mig om och även fota köket så skulle ni se att det är lika rörigt där. Och badrummet. Och Mios rum. Och hallen. Ja men vi har att göra idag helt enkelt. 
PS. Det blir aldrig så här rörigt när jag är själv... men när jag tittar mig omkring så ser jag ju ändå att jag är medskyldig till röran...
 
#1 - Mösstanten

Rörigare. Du skulle se vad tvåpensionärer kan åstadkomma! Nej, förresten. Helst inte.

Svar: haha... skönt att höra! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap