Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Alla kan rita
God morgon alla härliga! Just det... igår, innan vi åkte till Ikea, så satt vi allihop vid matbordet och gjorde läxor (Mio) och ritade (jag och Alvin). Jag hade nämligen fått hem den här lilla boken, som jag har köpt från @maja_pa_naset (på Instagram).
Det är en liten bok som inspirerar till att rita symboler och små figurer. Tanken är att alla kan! Och jag som aldrig kan rita någonting så där spontant när jag sitter och kladdar, testade genom att titta i hennes bok, och det var ju hur lätt som helst. Så kul!
Så här ser den ut inuti.
 
Vill ni köpa en bok så skicka bara ett dm på Instagram. Den kostar 120:-
Alvin ritade en actionhjälte istället. Jag bad honom rita mig som actionhjälte och han började med det men sen blev det för svårt med håret så det blev en kille istället.
PS. Filmen igår... Det blev "Change up" - den handlade om två bästa vänner vars liv byttes med varandra. Lagom underhållande en trött lördagkväll. Vi åt pizza i soffan och var riktigt slöa så det var ganska lagom även om det inte är en film som jag tycker att ni direkt MÅSTE se 😅
 
#1 - Carro

men åh vilken rolig idé! den boken måste jag köpa :D jag har väldigt svårt att släppa tankarna på jobbet men är tyvärr riktigt kass på att rita, detta verkar ju ändå som om något jag skulle kunna klara haha! är det steg för steg eller man kollar bara på en figur och börjar rita av den fritt?

Svar: Man kollar bara och ritar av, men på varje sida så finns det också små tips i form av trianglar, cirklar etc... men jag tyckte det var lättast att bara rita av :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap