Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vikten av att vara rak
God morgon! Jag försov mig idag! 😱Jag går alltid upp 05,20 men tror faktiskt att jag helt enkelt hade glömt att ställa klockan. Ja ja, det jag missade var min lugna stund med meditation och att skriva. Första dagen sen första augusti som jag missar det. Men det är lugnt, sånt händer!
Hur som helst... igår kväll fick jag ett meddelande på LinkedIn, av den tjej som jag skulle träffa nu på förmiddagen och som eventuellt skulle praktisera hos oss i vår, där hon skrev att hon har fått en annan praktikplats som hon kommer ta men att hon jättegärna vill träffa mig ändå eftersom hon är nyfiken på Mama Said. Men så lät hon mig bestämma huruvida jag tyckte det var värt det eller inte nu när jag visste att hon ändå hade tackat ja till en annan praktikplats.
Och jag, som älskar när folk är raka och tydliga, blev väldigt glad över hennes öppenhet och över att hon la beslutet hos mig.
Jag har väldigt mycket att göra och undviker gärna möten som just nu ändå inte kommer att leda till någonting. Det är jättetrevligt att träffa nya människor och ibland kan det säkert, utan att man hade en aning om det innan, leda till någonting jättebra - men just nu väljer jag alltså att prioritera min tid. 
Så jag svarade "Tusen tack för att du hör av dig och berättar det! Jag hoppar gärna mötet då på grund av otroligt mycket att göra. Jag är dock fortfarande öppen för att träffa dig om det skulle vara så att något förändras och du ändå ev. har lust att göra din LIA hos oss. Hör av dig i såna fall :)" Typ så! 
Och konstaterar nu i efterhand att mitt intryck av den här tjejen nu har stärkts och att jag tycker att hon verkar vara en lojal, rak och respektfull person. Så små saker som kan tyckas vara obetydliga men som ändå får oss att tycka saker. I det här fallet något bra. Jag älskar folk som är raka och respektfulla. Heja henne!
Men nu ska jag heja iväg mig själv till att väcka barnen, äta frukost och sen köra ett pass med min PT, som varje onsdag. God morgon! 😊
#1 - Tess

Kloka tankar! Vi behöver mer öppenhet och raka besked generellt tycker jag, det lönar sig i längden :)

Svar: Ja visst gör det det! Alltid!! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap