Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vegansk burgare i Malmö
God morgon kära ni och god morgon freeedag! Idag har jag nästan en hel dag utan möten. Jag har mycket som ska göras, men jag räknar iskallt med att jag kommer hinna med det eftersom jag bara har ett möte nu klockan nio på morgonen. Men strunt i det nu, och låt oss istället prata om något helt annat. Jag var nämligen på ett event igår kväll, som Emelie - via Michael Bindefeld - hade bjudit in till, på Scandic Triangeln.
Vi skulle få testa Scandics nya veganska burgare. Jag är, som ni säkert vet, varken vegetarian eller vegan men äter väldigt mycket vegetariskt, dels för att jag är så dålig på att laga kött och kyckling (och inte äter fisk) och dels för att jag tycker att det är godare. Och nuförtiden, när jag är så mycket mer medveten om hur mycket det ställer till det för vår kära planet, så är det så klart ytterligare ett starkt argument. Men jag ska inte komma med nån efterkonstruktion nu, och säga att det är därför som jag äter så lite kött, utan det fick jag liksom på köpet.
Men till eventet nu då... Emelie hade bjudit in ett gäng Malmö-influencers, och flera av de kände jag sedan tidigare. Jag hade själv ett event för flera år sen, och hade då bjudit in några av de som var med i går kväll. Bland annat Viktoria, som står med ryggen emot i den här bilden, med ljust hår. Det visade sig, när vi satt och pratade under kvällen, att hon bor I MIN TRAPPA. Hur sjukt är inte det? Hur kan jag inte ha sett henne? 🤔
Men i alla fall... maten då. Vi bjöds först på snacks - och hungrig som jag var så högg jag så klart in direkt. Svartkål(tror jag det var)chipsen var min favvis! 
Sen satte vi oss till bords, till en så himla fyndig, och fin, dukning. De hade gjort brädor med spikar i som stack upp - och där hade de satt olika grönsaker som var menade att man skulle äta tillsammans med Oatlys dippsåser. Så gott! Typiskt min grej!
Burgaren, som alltså var vegansk, var magiskt god! JA, jag skulle, alla dagar i veckan, välja den istället för en med kött i. De berättade att veganer KAN vara känsliga, om de inte gillar köttsmak, eftersom den här verkligen smakar precis som kött och eftersom den var lite röd i mitten (pga. rödbetor) men de som var veganer kring bordet gav den toppbetyg. 
Den var som sagt riktigt god och jag kan verkligen rekommendera den. Jag satt bredvid Aleks (som jag har intervjuat när jag har varit moderator på Internet i fokus) och hans fru Linda, och han (ja men Aleks då) godkände burgaren trots att han egentligen föredrar kött. Ja men det får man väl säga är ett bra betyg va?
Hur som helst, det var en väldigt trevlig, och mysig kväll. Jag älskar den typen av events där man träffar människor på riktigt och inte bara minglar omkring och pratar om ytliga saker och titlar. Jag gillar när man liksom får lära känna folk lite grann. Inte för att vi hade några superdjupa samtal, men det är ändå stor skillnad på att sitta ner kring ett bord och äta middag istället för att stå med ett glas bubbel i handen (som förvisso är trevligt det med) och mingla runt. Håller ni inte med mig? 
#1 - Hanna Karlsson

Vilket roligt event!

Svar: Ja det var faktiskt jättetrevligt. God mat och trevliga människor :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap