Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer - vecka 43
God morgon! Jag känner mig så härligt utvilad efter en lång natt och är mer än redo att kicka igång veckan. Den här veckan har jag inte lika många säljmöten utan ska spela in rätt många poddar istället. Så här ser min vecka ut:
Måndag
Vi börjar som vanligt veckan med veckomöte där vi planerar allt som ska hända i veckan. Vem gör vad och hur många timmar tar det typ? Nu har vi ju ansvar för våra egna kunder så ofta vet vi redan innan hur veckan ska se ut men det är ändå väldigt bra att köra en genomgång eftersom det alltid dyker upp frågetecken. 
Efter mötet ska jag spela in en podd där jag ska intervjua min kontorsgranne, från Framkalla, om hur de har växt organiskt (det vill säga utan investering). 
Lunchen äter vi alltid, hela Mama Said-gänget, tillsammans på kontoret. Jag tänker att jag i vanlig ordning kommer gå ner till butiken på hörnet och plocka ihop en sallad. 
På eftermiddagen ska jag sätta mig med sälj en stund, läsa igenom min föreläsning nu när jag inte kommer ha tittat på den på ett dygn, och sen podda med en tjej angående att skriva böcker. Hon har skrivit flera böcker, både romaner och fakta, och jag ska intervjua henne angående det.
Just det, jag ska ringa och boka lokal också till min föreläsning. Eller boka in ett möte så att jag kan få gå och titta på den. Jag funderar på att vara på Scandic Triangeln här i Malmö första gången - om det inte är för dyrt. Jag har hittat en lokal som, på bild, ser trevlig ut. Bara den inte är för stor. Hur många är ni som kommer förresten? 😆
När jag kommer hem så ska jag direkt köra Alvin till fotbollen, och sen medan han är där så ska jag åka och handla. Måndagar äter vi middag rätt sent eftersom vi inte hinner innan fotbollen börjar. Vi måste sticka hemifrån strax efter fem nämligen.
Tisdag
Jag börjar dagen med att spela in podd! Den här gången ska vi spela in samarbetsspottar tillsammans med vår sponsor Unionen Sydväst. Sen, direkt efter det så ska jag spela in ett avsnitt av "Vad fan håller jag på med" med Linda. Resten av dagen är admindag samt förberedelser inför Internet i fokus där jag ska vara moderator.
Onsdag
Jag ska vara moderator hela dagen på Internet i fokus. Är det någon av er som ska dit? Jag älskar att vara moderator, och jag vet att jag har sagt det tusen gånger förr, men det är det här med att träffa andra människor som brinner för någonting som jag går igång på. Så det ska bli så kul! Hoppas att det är många inspirerande talare där så att jag får med mig en massa insikter.
Torsdag
Alvin har prov i samhäll och Mio har en grej som ska lämnas in på Svenskan som kommer att ta väldigt mycket tid dagarna innan. Jag tror att det är på torsdagen de ska ha prov/ lämna in det. Det ska bli skönt att ha det avklarat. För ja, jag måste hjälpa till och förhöra så klart. 
På förmiddagen står det i min kalender att jag ska podda med Linda igen. Har vi bokat två tider samma vecka? 🤔Vi kanske var så smarta att vi gjorde det för att vi vill ligga ett steg före. Ja ja... på eftermiddagen ska jag i alla fall podda igen (Ja men jag sa ju att det var många poddar den här veckan) med Tuvessonskan. Henne ska jag så klart intervjua om hur hon har lyckats så bra på Instagram. Ni hittar henne på @tuvessonskan.
Resten av dagen ska jag jobba med sälj och admin. Jag måste verkligen lägga tid på att ta kontakt med fler potentiella kunder. Jag har som mål att kontakta i snitt tre om dagen, och det ska inte vara en omöjlighet ju.
På kvällen är det fotboll för Alvin och sen hans andra gitarrlektion. Han längtar så mycket och vill gå varje dag säger han. 
Fredag
På förmiddagen ska jag ha Skypemöte på två timmar (!) med min retorikkonsult. Tanken är att jag ska ha en himla massa klart tills dess, och det var alltså därför jag satt och skrev så mycket på min föreläsning i helgen. Jag vet att jag inte hinner så mycket under veckorna...
Kanske, kanske att jag, efter det här mötet, kan sätta ihop den införsäljande texten och börja sälja biljetter. 
Lördag och Söndag
Än så länge har vi inga planer inför helgen. Jag gissar att det blir ännu en helg där jag ska skriva på min föreläsning, och så kanske jag ska föreslå att vi ska gå på bio, jag och barnen. Deras höstlov börjar nu...
Det var min vecka! Hoppas att ni också har vaknat upp pigga och laddade inför en ny vecka. 
 
#1 - clara

Haha, alltså, det där med att hjälpa till med läxor och prov och sånt, är det kul att göra (som förälder då)? Jag tyckte att det var så mysigt när jag var liten att få hjälp av mamma och pappa med alla såna saker, och tycker fortfarande det, brukade åka hem till mina föräldrar när jag hade stora tentor för pluggfokus, även om de inte kunde ämnet.

Ha en trevlig vecka :)

Svar: Alltså jaaa! Det ÄR mysigt bara det inte är för mycket. Tända ljus, hela familjen vid köksbordet...
ha en fin vecka du med :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap