Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer - vecka 40
God morgon måndag! Det är sååå härligt att vara hemma igen. Borta bra, hemma bäst. Alltid! ❤️
Så här ser min vecka ut:
Måndag
Vi börjar som vanligt vår vecka med att ha veckomöte. Vi har inte haft det på ett tag dock eftersom det har varit semestrar och sen vår lilla konferens i Båstad förra veckan. (Som för övrigt fortfarande känns som något av det mest värdefulla vi har gjort på länge).
På eftermiddagen ska jag ha två kundmöten via Skype, det ska bli spännnade att köra via Skype istället för irl. Det känns det bättre att köra via Skype istället för att köra land och rike runt tänker jag. Vet jag att vi är nära ett avslut så är det ju en sak... men ett första-möte kan ibland vara bra att köra via Skype. Så det gör jag numera såvida inte företaget ligger i Stockholm eller Malmö.
På eftermiddagen ska vi till Mios endokrin-läkare och kolla hur det står till med hans kortisoldoser... tror jag... Fick en tid hemskickad förra veckan, så vi ska dit i alla fall. Som tur är så är Alvin så stor att han kan gå hem själv, för det får han nämligen göra idag, för att byta om och äta mellanmål innan jag kommer hem och hämtar honom och kör honom till fotbollen. Sen är det kväll och nattning. Jag och Alvin ska kolla på vår serie, Riverdale. Så mysigt.
Jag började, som vanligt, dagen med att köra meditation och sen skriva i min bok. Jag gör fortfarande det alla vardagar i veckan. Bästa ever!
Tisdag
Elin, vår fototjej som brukar fota oss på kontoret, kommer. Och så ska jag podda med Linda. Utöver det så har jag inga möten på hela dagen utan ska jobba med sälj. Ofta när jag säger det - att jag ska jobba med sälj en hel eftermiddag - så kommer det även annat emellan, men jag ska verkligen försöka viga så mycket av tisdagen som möjligt till sälj!
Onsdag
Jag börjar som vanligt onsdagen med ett besök hos min PT. Så jäkla skönt sätt att starta dagen på. Det är inte alltid jag känner mig jättepepp på att gå och lyfta tunga vikter inför, men varje gång jag kommer därifrån så känner jag mig så stark och redo att ta tag i dagen! Styrketräning är verkligen en bra grej som får en att må bra, och som sagt känna sig stark på så många plan. 
När jag kommer till kontoret så ska jag träffa en tjej som vill praktisera hos oss i vår, och på eftermiddagen ska jag till diabetesmottagningen med Mio och ännu senare på eftermiddagen ska jag på utvecklingssamtal med Alvins lärare i skolan.
Torsdag
Mio ska till barnsmärtenheten på förmiddagen, men den här gången är det Jonas som åker dit. Jag ska däremot till Lund på eftermiddagen för att ha möte med en potentiell kund. På kvällen ska jag på ett event, en middag på ett hotell som har börjat med en ny vegansk burgare. Det är Emelie Walles, som via Michael Bindefeld har bjudit in mig. Kul om events börjar ta plats även i Malmö. Vi har inte alls kommit så långt som Stockholm (där är folk liksom trötta på det) och vi, på Mama Said, har faktiskt tänkt att vi gärna skulle jobba lite med influencersevents. Men vi måste också ha tiden till det... Hur som helst, det blir trevligt!
Fredag
Jag har ju börjat att ta alla möten på förmiddagar, så gott det går i alla fall, och det funkar riktigt, riktigt bra! På fredag har jag bara ett möte och det är redan klockan nio. Det är med en före detta kund som vill ha vägledning i nåt helt annat så jag ska försöka ge vad jag kan. Sen är det heeelg!
Ja eller inte redan klockan tio kanske, men sen...
Och då ska jag bara vara hemma med barnen och ha myskväll. Vi ska äta pizza och se på Idol. Ha fötterna på bordet och pyjamasbyxor på. Så skönt!
Lördag
Först och främst så ska vi vakna i lugn och ro. Ingen stress över att gå upp en viss tid. Det är det bästa med lördagar. Och att veta att vi har två hela dagar av ledighet. Så härligt! På eftermiddagen ska vi till min bror + fru i Helsingborg och passa småkusinerna. Vi ska sova över, och äta pizza... kom jag precis på... så vi får se om vi gör nåt annat på fredagen istället. Pizza två dagar i rad känns... overkill. Hur som helst, det blir i alla fall pizzamys och kusinmys i Helsingborg lördag kväll.
Söndag
Vi kommer behöva åka hem tidigt från Helsingborg eftersom Alvin ska spela match. Jag vet inte vilken tid ännu men det brukar vara samling någon gång mellan åtta och halv tio... Zzzz... Men det löser sig. Barnen kan sova i bilen, och jag är ju så morgonpigg att jag ändå lär vakna runt 05,30 as usual!
 
#1 - Jessica Högberg

Vilken härlig vecka!

#2 - Jessica Högberg

Vilken härlig vecka!

Svar: Ja :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - iseedee

Jag borde verkligen satsa på att träffa en PT... :/ Om det bara inte vore så dyrt.
Det låter som en fullspäckad vecka för dig, men helgen verkar bli mysig med familjehäng.

Svar: Ja det ska bli så mysigt i helgen! :)
Ja det är sååå värt att ha en pt - men mycket pengar ja!!
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap