Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Tea party och ett tredje hål i örat
Vilken skön eftermiddag det blev. När jag fyllde år fick jag en present av min kompis Kristina: Tea party på MJ's här i Malmö. Vi hade bestämt att det skulle bli just idag, så jag slank iväg en stund från barn och föreläsningsmanusskrivande, för att äta supergoda små snittar (eller vad det nu kallas), dricka två glas bubbel och äta scones. Just det, te var det ju också ju, men det var sekundärt för mig. 
Efter det tog vi en runda på stan, och jag fick ett ryck och gick in och gjorde ett tredje hål i mitt ena öra. Så himla fint med tre hål på rad tycker jag. Men just nu är jag inte helt nöjd med örhänget som sitter där utan får vänta i sex veckor tills jag kan välja ett eget. Jag är inne i en period just nu där jag vill ha lite förnyelse och tänker att jag ska byta till guldsmycken (Jag kör aaaalltid silver) - så nu är jag på jakt efter fina örhängen. Jag gillar såna som är små och tunna, och utan för mycket bling. Ska kolla på nätet nu direkt tror jag minsann... Men om ni har tips så tar jag tacksamt emot dem! Jag har halsband och armband men saknar snygga ringar och örhängen. Hjälp. Typ. Men nu hörni så ska jag luta mig tillbaka i soffan och ha lite lördagsmys med barnen. Jag har köpt en egenplockad sallad, och barnen ska äta pizza från Vespa. Vad hittar ni på ikväll? Och... vad sjutton ska vi se för film? 🤔
#1 - sara

lyxigt :)

Svar: Yes! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Liene - Pigg Igen

Guldsmycken är fina tycker jag. Jag brukar köra på guld eftersom det passar min hudton bäst. Silver är också fint, om man passar i det.
Läste att en av dina barn Mio har tumörsjukdom. Vad är det för sjukdom? Jag har neurofibromatos typ 2 och har också tumörer, då sitter dem i nervsystemet.

Svar: Hans sjukdom heter Langerhans cell-histiocytos och han hade en tumör i ryggen för flera år sen, men har inte haft några sen dess. Och förhoppningsvis så får han inga fler nu eftersom det har gått så många år! :) Läste lite om din sjukdom... men det verkar så komplext. Hur visar den sig för dig?
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Liene - Pigg Igen

Ja, sjukdomen jag har är komplex och är så olika för alla. Hur den visar sig på mig? Jag har dålig balans, dålig hörsel. Synen påverkades bara innan min första operation när tumörerna tryckte för mycket. Efter att den största togs bort förlorade jag hörsel på höger sida för att dem kunde inte spara den, då tumören var så stor, och ansiktet blev förlamat ett tag efter och tårkanalen fungerar fortfarande inte.

Svar: Usch vad jobbigt :(
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap