Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Skriva av mig både morgon och kväll?
God morgon! Ni vet väl att jag kör en kort meditation + skriver varje morgon? Det har jag gjort sen 1 augusti i år och jag älskar det. Själva skrivandet kan bestå av precis vad som helst. Allt från hur jag tänker att mitt flöde borde se ut på Instagram till att jag vill lyssna mer på min magkänsla. Högt och lågt alltså, och jag ställer inga krav på att det varken måste vara snyggt skrivet, långt eller djupt. Det får vara hur som helst, och det fina är att det tvingar mig att reflektera. Älskar det. Nu har jag bestämt mig för att testa att även köra en skrivprocess på kvällen.
Absolut ingen lång och omständig sådan utan det räcker med några få ord. Fem minuters skrivande alltså. Jag tänker mig de här rubrikerna: (Det ser kanske mycket ut men när jag testade så tog det inte ens tre minuter att skriva. Det räcker liksom med enstaka ord tänker jag - för att tömma hjärnan)
  • To do's: saker som jag kommer på att jag ska göra imorgon eller nån annan dag och som jag helst inte vill gå och lägga mig med.
  • Tacksam för: något som jag är tacksam för. (Det här har jag alltid tänkt är en svår, och onödig grej, men jag vet ju att det ska vara bra så nu testar jag).
  • Bra med mig: nåt bra som jag har gjort idag eller nåt som jag bara känner mig stolt över (det är så lätt att tänka alltför många "Men ååååh, varför gjorde jag nu så?"-tankar. Tänker att jag ska ändra fördelningen så att det blir mer positivt).
  • Magkänsla: dagens magkänsla (om det har dykt upp någon)
  • Acceptera känslor: Vilken känsla känner jag? Och så vill jag liksom erkänna den och acceptera den (Ja för det är sååå vanligt att vi strävar emot våra känslor)
  • Lämna bakom mig: vad från dagen vill jag lämna bakom mig? (Det är så dumt att fastna i saker och älta dem)
  • Kärlek: Vem vill jag ge kärlek? (Helst vill jag vara en sån där övermänniska som kan känna kärlek till någon som jag tycker är "dum", men det är nog svårt. Jag kanske kan försöka ändå...)
Jag ska börja med det här, så får vi se om jag får in rutiner kring det. Jag tror att jag kommer att få det om jag  hänger upp det kring nånting. Det är lätt att komma ihåg mina morgonrutiner eftersom jag kör de så fort jag kommer ut ur duschen... det här känns lite svårare men jag ska verkligen ge det ett ärligt försök. 
Hälsningar från sjukstugan. Jag kommer bara sticka in till kontoret för ett möte idag, resten av dagen ska jag vara hemma.