Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu är det helg hörni
Huuur härligt är det att det är fredag? 👯‍♀️Haha... kul att jag plötsligt har blivit en sån sucker för helger. Men jag är å andra sidan också väldigt glad när måndagen kommer. Det är den där mixen, ni vet...
Vilken bra vecka det här har varit förresten! Sen jag började ta makten över införsäljningen - istället för att "bara" ta emot de kunder som föll ner i knäet på oss - så är jag mycket ute på möten, och skickar en hel del förslag. Den här veckan har jag haft fyra möten som har resulterat i att jag ska skicka ut fyra förslag. Vi har satt en gräns, i vår egen processbeskrivning, att förslagen ska ut senast tre dagar efter mötet - så det innebär att jag ska skicka dem senast idag. Perfekt att få det gjort inför helgen. Nu när vi har kommit igång med sälj på ett strukturerat sätt så måste jag säga HALLELUJA! Det är så kul att vi själva kan välja vilka företag vi vill kontakta, och det är så givande när vi faktiskt gör det. Visst, det är många som inte svarar på mina "kalla" mail, men det är också många som säger "JA, det är klart att vi ska ta ett möte!"
Hur som helst, igår kväll var jag och Alvin inne i stan på galej. Efter fotbollen så körde vi raka vägen till hans nya grej; gitarrlektion. Han var lite nervös inför det (Vem tror du min lärare kommer vara? Det kommer väl inte vara en för gammal människa som vill att jag ska spela visor? etc...) men samtidigt såå förväntansfull. Jag var rädd att han skulle kraschlanda när han insåg att det ju tar tid. Det går liksom inte bara att spela en melodi så där hur som helst...
... men han var helt överlycklig efteråt. Läraren var en ung, väldigt cool, kille - och han sa att Alvin lärde sig otroligt snabbt. Barn är helt fantastiska när det gäller att lära sig nya saker alltså. Haha... jag har själv försökt spela lite, för några år sen, och har faktiskt en gitarr men det är ju svinsvårt med fingrarna tycker jag. Men Alvin tyckte inte att det var svårt, och var som förtrollad hela vägen hem i bilen, och hade svårt för att hoppa i säng när vi kom hem. "Bara en gång till mamma". Så himla gulligt att jag dör! Hoppas att han kommer att fortsätta att tycka att det här är kul, för han har ett enormt musikintresse. Kan alla låtar och artister, sjunger dygnet runt och är en jäkel på att dansa. Sen får vi se om det är just gitarr som är hans grej. Han har 15 lektioner framför sig nu - och efter det lär vi (han) ju veta. 
Men nu ska jag kicka igång den här dagen! Kul att ni är några som skriver era favoritcitat. Hoppas på att fler vill göra det så att jag kan samla dem. Puss på er! ♡
 
#1 - Anonym

Å så roligt!!! Vad ska det bli av denne dansante musikaliske kille?! Har Mio också någon hobby?

Svar: Hmm, nja... han har inget sånt intresse direkt. Han hade ju fotbollen men nu har han inte kunnat spela på många år. Blir han bra kommer han nog ta upp det igen dock. Mio är annars mer lugn och analytisk. Eftertänksam och gillar inte att stå i centrum direkt :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Anna-PS

Oh så fin bild på Alvin in the moment!! Han har musiken i sig. Kul att han gillade sin första lektion:0)

Svar: Ja jättekul! Jag hoppas att han kommer att fortsätta gilla det. :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Sarah

Så kul att han spelar gitarr :)

Svar: Ja verkligen! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#4 - Linda

Gött att säljet kommit igång! Påminner om 10 knack, ett tack :)
Kul att Alvin verkar gilla gitarrspelande, har själv spelat flera instrument i mitt tidigare liv och gått musikgymnasium!

Svar: Åh vad roligt!! Spelar du aldrig nu? :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#5 - Linda

Nej, tyvärr, mina ledproblem har satt stopp för det... sålde cellon för flera år sedan och pianot för något åt sen. Men jag har gitarren kvar :)

Svar: Åh vad synd! :(
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap