Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Low hanging fruits
Hej folket! Ni vet ju att jag brukar prata om low hanging fruits, eller hur? Det vill säga sånt som är här och nu, och som vi på ett väldigt enkelt sätt, kan "plocka". I mitt fall så brukar det handla om "Vart kan vi enklast tjäna pengar just precis nu?" Och det funderar jag alltså på. Vilka är våra low hanging fruits? 
Vi har en ganska lång införsäljningsprocess och jag har många bollar i luften, eller hur jag nu ska uttrycka det. Jag menar att jag har kontakt med många medelstora och stora företag som eventuellt vill jobba med oss under 2019. Lång införsäljningsprocess alltså! Och det är kul! Det är roligt när man inleder ett större samarbete där både vi och kunden satsar mycket på att få det att bli riktigt bra.
Men jag gillar också det andra, det lite mer snabba, och älskar egentligen kombinationen. Och just nu så funderar jag över vad våra "low hanging fruits" är. Vad kan vi sälja in snabbt här och nu? Spontant så tänker jag att våra enklaste tjänster att sälja här och nu är utbildningar, coachning (Vi coachar influencers och Social media managers) och workshops för att ta fram sociala medier-strategier. Men det känns som att det borde finnas nåt mer... Som att jag borde kunna ha nåt i bakfickan som är lätt att sälja in lite snabbt och enkelt, när jag lägger manken till... Tja... det är typ det jag går och funderar på just nu. Ni då? 🤷🏽‍♀️
Jag tänker att det här med "low hanging fruits" går att applicera på det mesta. Om man står inför nån utmaning - vad är enklast att göra här och nu? Bara för att komma igång och göra nånting liksom... Eller? Hur tänker ni?