Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Hej vad det går! (Och vart hittar jag snygga pyjamasbyxor?)
Jösses vad dagarna bara springer iväg! Jag har blivit så otroligt duktig på att vara effektiv och planera mina dagar väl så jag känner mig väldigt nöjd med det jag har hunnit utföra idag dock. Idag skulle jag egentligen ha spelat in en podd (tidigt i morse) men så avbokade han som jag skulle spela in med, på grund av sjukdom, vilket innebar att jag fick en och en halv timmes extra tid! Så himla bra! Så otroligt härligt att jag då hann göra klart en grej som har legat som ett stort ok på mina axlar, och som jag egentligen fasade för att jag skulle behöva göra en urtidig morgon senare i veckan. Det vill säga gå upp extra tidigt för att hinna med. Och jag gör ju helst inte det längre som ni vet. Men nu slipper jag alltså det.😇
Däremot har jag och Linda spelat in ett avsnitt av "Vad fan håller jag på med?" och pratade om hur våra Instagramflöden ser ut (Vilken typ av bilder gillar vi? Och vilken typ av bilder gillar vi inte? Avsnittet kommer ut på torsdag som vanligt) och så har jag och Mandy haft telefonmöte med en kund. 
Eftersom jag har bestämt mig för att enbart boka möten på förmiddagar så hade jag hela eftermiddagen på mig att fixa med administration och sälj. Så skönt! Såna här dagar, då jag får mycket (som har hängt över mig) gjort, känner jag mig så nöjd. Och då är det extra härligt att komma hem till mina små kids och ha myskväll. Ikväll ska vi nämligen leka att det är fredag och kolla på Idol - förra veckans fredagsfinal. Mysigt ♡ Är ni också såna som slänger av er kläderna och sätter på er nåt skönt så fort ni kommer innanför dörren? Eller har ni på er samma kläder hela kvällen som ni har haft på dagen? Jag kan inte för mitt liv tänka mig att sitta i "vanliga" kläder i soffan utan är extremt bekväm av mig och går alltid omkring i några slags mjukis- eller pyjamaskläder. Hur gör ni? Och på tal om det så behöver jag lite nya myskläder nu i höst. Har ni tips på fina pyjamasbyxor så hojta gärna. Jag ramlade över de här på Instagram idag och tyckte att det var snygga... ändå tills jag insåg att det inte alls var pyjamas, utan vanliga byxor. Ja ja, shit happens!💁🏽‍♀️
#1 - Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg

Haha jag tar alltid av mig bh, sätter på mjukisbyxor, upp med håret och gärna tar av mig förlovningsringen också när jag är hemma. "PyjamasMaria" vs "offentliga Maria"

Svar: Haha... underbart! Precis som jag!! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Ulrica

Jag byter när jag kommer hem. På med mjukisbyxor eller pyjamasbyxor, beroende på vad klockan är. Alla smycken tas av, om jag tagit på mig dom på morgonen. Även strumporna plockas av, älskar att gå barfota.
Jag har tunna pyjamasbyxor från HM https://www2.hm.com/sv_se/productpage.0536139029.html och en t-shirt. När t-shirts blir för noppiga använder flyttas dom till sov-tröja högen, haha.

Svar: Fina!! De kan jag tänka mig! Tack för tipset. haha... jag gör exakt likadant med smycken och strumpor... fast jag sätter på raggsockar istället. Går inte barfota på vintern pga fryser alltid :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Linda

Byter alltid om till pyjamasbyxor :) mina favoriter är enkla i linne, och kommer från Granit. Supersköna!

Svar: Åh! Tack för tipset, de ska jag definitivt kolla in :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#4 - Anonym

Har själv letat och finaste pyjamasbyxorna brukar alltid komma närmare jul.

Svar: Ja så är det kanske! Jag får väl vänta helt enkelt. Tack :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap