Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

God morgon! Ska vi öppna i Stockholm nu då?
God morgon! Idag ska jag till Stockholm för att ha några möten med potentiella (nya) kunder. Det blir bara en kortis över dagen, och nu ångrar jag nästan det (att det bara är över dagen) eftersom det ibland är skönare att kunna ta det lugnt när jag väl kommer dit. Men så hatar jag att packa, så det är ju ändå rätt skönt att jag slipper det.☺️
Shit alltså, tiden går så otroligt snabbt. Vi hade ju planer på att öppna upp i Stockholm under hösten men OJ vad tiden har sprungit iväg, och vi har liksom så mycket att göra så jag vet inte hur det skulle kunna gå till. Men tanken finns kvar och jag tror verkligen på att det vore en bra grej för oss att öppna där.
Jag tänker att jag och Anni kan turas om med att åka upp varje vecka, och ibland kanske till och med vara där båda två tillsammans, (Amanda är inte lika intresserad av att resa iväg, annars hade vi så klart kunnat dela på det alla tre) och så hyra in oss på nåt bra kontorshotell eller liknande, som ligger centralt och som är socialt. Det blir liksom så mycket enklare om vi alltid vet att vi är där varje torsdag till exempel. Det känns varken särskilt svårt eller dyrt eller hur? Kanske vi kan göra ett samarbete med någon som har ett kontorshotell eller en kontorsplats... 🤔Nu när jag kontaktar kunder hela tiden så är det ju lättare att boka in möten om vi är där varje vecka. Och då kan vi boka tåg/ flyg i god tid och på så sätt få det mycket billigare. Och om vi åker tåg så kan vi jobba på tåget också. Smidigt ju. Och ännu bättre är det om vi kan hitta en person, från Stockholm, som är sugen på att satsa på Mama Said. Vad tror ni? Har ni några tips så hojta gärna!
 
#1 - Anna-P

Har ni tänkt anställa någon som alltid är på plats på Stockholmskontoret? Jag kan tipsa om Convendum som är ett kontorshotell. Finns flera i Sthlm och ett precis vid centralen. Vi sitter på Convendum i Gbg och vill aldrig flytta för vi trivs så himla bra!

Svar: Ja eventuellt! Fast vi är inte i det stadiet (ekonomiskt) att vi kan betala en heltidslön bara så där så jag tänker att vi antingen kan samarbeta med en egenföretagare som jobbar under Mama Said och vill satsa på det här eller om jag kan hitta en bra säljarperson... typ. Men vi ska ha ekonomin till det först då :) ska kolla convendum :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Jessica Högberg

Spännande, det är ju värt ett försök om man hittar ett bra kontorshotell och det finns många tror jag

Svar: Ja säkert! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Katarina

Da Appy Place nära st Eriksplan. Där sitter jag och det kostar 2500:- / mån. Jag jobbar med olika typer av SoMe marknadsföring som egenföretagare (innehåll & annonsering). PMa så kan jag skicka mer info om du intresserad.

Svar: Åh, vad intressant! TACK för det! Ja men då mailar jag dig! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap