Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Full av kreativitet och idéer
Det här inlägget innehåller ett betalt samarbete med Medisera
God morgon! Jag vet att jag har sagt det här förut men OJ vad miljöombyte får mig att tänka om, tänka nytt och vara kreativ. Så fort jag vet att jag ska iväg, i den sekund som jag sätter mig i bilen på väg till tåget eller flyget, så börjar min hjärna slappna av från det vardagliga och istället få nåt slags helikopterperspektiv som ser saker på ett nytt sätt. Igår var jag ju i Stockholm över dagen, och förutom att jag hade två riktigt bra möten där så kom jag hem med flera bra idéer. Vissa av dem vet jag att jag kommer kicka igång direkt, andra vill jag diskutera med mina kollegor och även få deras input på innan vi eventuellt gör nåt. Ja jag vill även ha deras input på det som vi ska kicka igång förstås, för är det någonting jag har lärt mig så är det att ju fler man är desto bättre blir slutresultatet. Så jag vill ha med deras kloka huvuden också. 
Vi sitter i en kreativ miljö vanligtvis, så det är inte det jag klagar på, det är bara det att det här med miljöombyte är the shit alltså!
Mellan mina möten så hann jag smidigt nog slinka in på det ställe där jag skulle ta blodprov. Jag har ju ett samarbete med Medisera där jag skulle få göra "Stor Hälsokontroll". Väldigt spännande att se just det här med vitaminer och mineraler tycker jag. Sen får vi ju hoppas att det inte ligger några sjukdomar där bak och skaver. Men det tror jag inte. Jag känner mig väldigt frisk! Det fina var att jag bara kunde springa in, mellan mina möten som sagt, och ta provet eftersom jag hade valt ett ställe mitt i stan. De har määäängder av ställen man kan välja mellan men tyvärr inget i Malmö. Jag gick in, tog hissen upp...
... hann sätta mig i väntrummet...
... i den soffa som matchade min tröja, i cirka två minuter.
Sen var det dags. Jag gick in, gav mitt personnummer, tog provet och gick. Så smidigt. Sen kommer jag få svar online som jag kan öppna med hjälp av bank-id. Jag älskar 2018!☀️
Hur som helst - dagen igår var fantastisk på flera sätt och jag har skrivit ner alla idéer längs vägen i min anteckningsapp, och i min bok som jag skriver i på morgnarna. Jag får inte glömma nåt! För när jag skriver i anteckningsappen, ute på stan så där, så skriver jag så slarvigt att det finns risk att jag inte förstår när jag sen, några veckor senare, försöker tyda det. 
Det fina med dagen var att avslutet också blev väldigt bra. Jag kom hem till mina små killar som hade skött sig själva några timmar. Fixat mat, dukat och plockat undan. Vanligtvis så är de ju hos pappa Jonas när jag är iväg, men igår var de inte det, och det var så himla mysigt att komma hem till dem. ♡
Men idag är det kontoret som gäller igen! Kul! Vad ska ni göra idag?
#1 - Hanna Karlsson

Vad smidigt! Idag ska jag springa en runda och sedan jobbar jag i em/kväll.

Svar: Vad härligt! Jag saknar att springa, men så saknar jag också yoga och dans så jag vet inte vilket jag ska prioritera. Börjar nog med dansen ändå, eftersom det är det roligaste jag vet! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Jenny

Blev nyfiken på det där med blodprovet! Vad händer om något värde är avvikande? Får man någon analys av det? Alltså någon uppföljning av en läkare som berättat hur man bör gå vidare?

Svar: Japp, jag får en analys och en kommentar av en läkare! Ska bli kul att se hur de gör det :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap