Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

En bättre lördag
God morgon söndag! Vad skönt det är med ännu en heeelt ledig dag. Dagen igår innehöll varken soffhäng eller rensning här hemma, utan det blev många timmars skrivandes på min föreläsning. Jag känner att det bara blir bättre och bättre nu så det är ju fantastiskt, eller hur?! Och klockan fyra gav vi oss iväg ut hela familjen.
Vi började med att äta på Jensens, för att Mio gillar det, och vi har ju gjort det ett par gånger förut men nu tror jag faktiskt att det dröjer ett tag. Jag tycker att servicen är alldeles för dålig i förhållande till priserna. Men det var ändå en helt okej middag, och det var mysigt att vara ute och äta tillsammans.
Efter maten gick vi en runda på stan. Alvin, som inte kan konsten att gå utan alltid springer, kör parkour eller dansar, gjorde just det. Det är han den lilla gröna killen där framme vid fontänen.
Och så busade han så klart med sin storebror. Han är väldigt glad över att få mer av Mio nu när han har varit frisk så mycket. Gullisar! 
Sen gick vi och köpte godis, dricka och popcorn och gick på bio och såg Mamma Mia! Barnen tyckte att den var ok - jag älskade den! Mycket för att jag älskar hennes personlighet när hon var ung, för att det var så snyggt filmat, för att det utspelar sig i Grekland och för att de - även om inte handlingen var så rafflande spännande - hade lyckats göra det väldigt känslosamt på nåt sätt. Precis som jag tjatar om i sociala medier; när man når IN till folks hjärtan så får det andra mindre betydelse. Så ja, jag älskade den...
... och gick hem och la mig i min nyrenbäddade säng (Finns det nåt bättre? och kollade ettan igen. Mamma Mia alltså. Tills jag somnade (Så klart! Jag KAN inte kolla film på kvällarna) och Alvin kom in och sa "Ska vi inte gå och lägga oss nu mamma?" Sån skön lördag alltså! Vi ska gå mer på bio, och Alvin och jag ska gå mer på musikaler har vi bestämt. Vi har sett Flashdance och Sound of Music och så har jag bokat Annie nån gång i december, men jag vill också gå och se West side story med honom, så det ska jag också boka in. 
Idag är tanken att jag ska fortsätta, just precis nu faktiskt, med min föreläsning och sen - om jag får tid över - så ska jag börja rensa. Jag kan ju åtminstone börja i ett av skåpen, så att jag liksom känner att jag är i gång, eller hur? Vad ska ni hitta på idag? Hmm, det är nog bara vi som inte har tagit chansen att utnyttja det fina vädret den här helgen känner jag... men jaja, så fick det bli. 🤷🏽‍♀️
 
#1 - Jessica Högberg

Älskar musikaler och dylikt, var på mamma mia the party för ett par veckor sen, på tyrol, grymt bra!

Svar: Åh det kan jag tänka mig! Skulle också vilja gå dit med Alvin. Både han och jag älskar det! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - Cecilia

Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Själv har jag passat på att köra två riktiga långpass på gymmet, skriva inlägg för nästa vecka på bloggen och läsa så mycket jag vill.
Vill tipsa om musikalerna Rent och The Greatest Showman. Risk finns dock att ni kommer sjunga La Vie Boheme eller This is Me lite för mycket efteråt. 🙈

Svar: Åh vad härligt! Och TACK för tipsen!!! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap