Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Det blev inte som jag hade tänkt idag
Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Jag sa väl att jag var halvkrasslig häromdagen va? Ja men jag tror att jag nämnde det, och det blir liksom inte bättre. Jag har ont i huvudet och känner mig hängig, men det verkar inte som att någonting riktigt vill bryta ut. Men så kom jag på att det är ju skit samma. Mår jag dåligt så mår jag dåligt - även om jag inte kan definiera vad och varför -  så jag gick hem från kontoret efter lunch idag. Bäddade ner mig här i soffan och kollade på YouTube. Så enkla och lättsmälta videos som möjligt. Typ hur Bianca fixar sitt hår och vardagsmakeup och så på urgulliga Arnold. Ja men jag älskar barn och bebisar och kan titta hur mycket som helst på sånt. Har jag sagt att jag följer väldigt många småbarnsmammor på Instagram? 🙈
Mio var också hemma idag eftersom han hade huvudvärk 😞Och Alvin kom, som vanligt hem tidigt, så då bytte jag ut YouTube mot att vi tittade vi på en serie tillsammans. Vi hade bestämt att det var spelfri och datorfri dag idag så det passade ju bra ändå att jag var hemma tidigt. För honom. 
Just nu tittar vi på en serie som heter Atypical. Vi började se den igår efter att ha sett klart hela Riverdale. 
Vi har inte riktigt kommit in i den så än så länge känns den... sådär... och jag letar febrilt efter en ny serie som vi kan fastna i. Har ni tips? Vi har sett Gossip girl, Pretty little liars, New Girl, Crazy ex girl friend, Glee och Riverdale. Haha... wow, vad många serier vi har plöjt ändå. 
Nu är Alvin iväg på fotboll och jag borde egentligen plocka undan här hemma eller jobba en stund, men jag har så sjuuukt ont i huvudet så jag tror jag hänger i soffan en stund till istället. Märklig måndag... 
#1 - Inne hos Ina

Gilmore Girls? Kanske lite för lite drama :)

#2 - Inne hos Ina

Gilmore Girls? Kanske lite för lite drama :)

Svar: Har försökt... men ska nog fråga igen. Den är ju så fin och okomplicerad :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - iseedee

Krya på dig!

Svar: Tack snälla :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#4 - Linda

Kanske att Younger funkar? Dålig på serier... hoppas du mår bättre snart! En skulle du vara hemma nån dag till kan jag rekommenera äppelchips, finns ”recept” på min blogg. Supergott och nyttigt!

Svar: Men wow, det måste jag kolla in!! :) Tack för tipset!
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap