Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Dagens tips: Ni som har företagsbloggar - uppdatera gamla inlägg
God kväll på er! Idag har jag suttit och grottat ner mig i min bloggstatistik och kom att tänka på att jag vill tipsa er om en sak: De inlägg som ni har, som kanske är skapade för länge sen, men som fortfarande driver trafik till er blogg eller hemsida - se till att uppdatera dem! För om inläggen nu hamnar högt bland sökmotorerna så är det ju jättesynd om besökarna hamnar på en sida med gammal information, eller hur?
Jag brukar, med jämna mellanrum gå in och titta vilka inlägg som driver mest trafik - både här i min blogg och i Mama Said-bloggen, och vara noga med att uppdatera dem.
 
Idag har jag uppdaterat det här inlägget: "9 tips för att lyckas på Instagram" eftersom det har hänt otroligt mycket sen jag, nån gång i 2017, skrev det.
Den här typen av inlägg kallar vi för "hållbara inlägg". Har ni koll på era hållbara inlägg? Uppdaterar ni dem ibland?
Jahapp, det var dagens tips. Nu ska jag ta mig hem och fixa mat. Jag är barnfri ikväll och ska njuta så mycket av att göra så lite som möjligt. Jag ska förbereda mig inför morgondagen då jag ska vara moderator på Internet i fokus, men i övrigt så ska jag bara slappa. Men hörni... från en som är världssämst på mat... VAD SKA JAG ÄTA? Det får inte ta för lång tid men får gärna vara svingott. 😋
Kanske jag bara ska plocka ihop en sallad... igen...