Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Bara vara sig själv - det är inte så jäkla lätt
Alltså maj gadd vad jag blir inspirerad av den här människan. Jag måste komma ihåg vad det gör för mig att träffa människor som har det. Att ha det kan innebära så olika för olika personer och jag har svårt att sätta fingret på vad det är jag gillar hos just Julia, men så fort jag har träffat henne så blir jag så inspirerad och så glad, och får en sån himla "back to basic"-känsla.
Julia är tjejen bakom Instagramkontot @tuvessonskan och om ni inte redan följer henne så uppmanar jag er att göra det nu. Hon har ett matkonto som till och med jag inspireras av! Och vet ni varför? Jo för att hon kan konsten att bygga community (plus att hennes mat är enkel att laga). Med andra ord så borde ni följa henne även om ni inte är intresserade av hennes mat, ja ifall ni är intresserade av att kolla in hur man jobbar bra på Instagram alltså Hon har även en blogg förresten. 
För det är faktiskt det allting handlar om. Vad man än ska hitta på här i livet, om man vill lyckas, så handlar det om att gå till sig själv och ta reda på vem man är och vad man vill. Och alltså inte stirra sig blind på vad andra förväntar sig eller vill ha. Det kan (och bör) man så klart kolla på sen - när man är klar med vem man själv är och vad och hur man vill göra saker - men det är med betoning på sen
Jag coachar både influencers och social media managers och märker att det ofta finns en ängslighet. Hur ska vi växa? Vad vill mina följare ha? Varför växer jag inte snabbare? Vilken strategi är bäst? Och alla de frågorna är så klart högst relevanta, men jag säger ändå att det är först efter att man själv har bestämt sig för vem man är, till exempel i sina sociala kanaler då, som man ska tänka på det. För så länge vi är oss själva så kan det aldrig bli fel, eller hur? Och det här går att applicera på företag också. Företag har också ett jag, en kultur, att förmedla. 
Jag tar verkligen till mig av det här! Det här är tamejtusan årets viktigaste insikt tror jag. Förstår ni hur jag menar? Är det inte rätt befriande att bara landa i att det "bara" är att vara sig själv? (Vilket kan vara svinsvårt!!)
#1 - Emma

I detta enkla svåra ämnet (som vi alla grubblar på) kan jag också tipsa om ett av Amy Porterfields senaste avsnitt (# 234) där hon pratar om exakt det! Att visa sin personlighet och berätta stories. Lyssnar på det i detta nu.

Svar: Åh vad kul! Jag ska lyssna på det. Tack för tipset :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap