Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer - vecka 47
God morgon på er! Min kompis Kristina sa till mig igår att det är fem veckor kvar till jul! What? Bara fem veckor?!? 😳Vet ni vad som är så himlans kul? Jo det är att jag för en gångs skull, tack vare att jag har kommit på så bra grejer, jag har liksom inte jobbat aktivt för det, mer eller mindre är klar med mina julklappar. Mio och Alvin är i ganska svåra åldrar nu eftersom de inte vill ha leksaker men ändå fortfarande inte är vuxna nog att bli tacksamma för kläder. Eller jo, Mio blir glad för kläder om det är bra märken. Alvin kan inte bry sig mindre.
Hur som helst, nu börjar en ny vecka. Jag har några härliga mail att ta tag i nu direkt på morgonen. Jag mailade några angående ifall de vill sponsra vår podd nästa säsong, i fredags, och har under helgen fått svar från två företag som verkar intresserade. Kul!
Och så här ser min vecka ut:
Måndag:
Vi börjar som vanligt med veckomöte. Jag tänker att jag ska vara på kontoret tidigt så att jag hinner med en del admin (Har en STOR pappershög som måste fixas) innan mötet. Resten av dagen har jag helt fritt från möten, inga läkarbesök med Mio och ja helt enkelt en heeel dag då jag bara kan sitta och jobba med det som jag egentligen ska göra. Utan avbrott. Idag blir den stora säljdagen tänker jag. Allt annat kan jag lösa sen i veckan. Jag ska få iväg några förslag och offerter idag också, men det tycker jag ingår i sälj.
På kvällen är det fotbollsträning för Alvin (som nu är bättre i foten, thank God!)
Tisdag:
Tar ett väääldigt tidigt flyg till Stockholm för att ha möte med två potentiella kunder. Båda två känns så himla spännande så jag håller tummarna hårt! När det är stora varumärken så tar själva säljprocessen lååång tid, så det är inte så att jag går på möte och sen så ringer de nästa vecka och säger att nu vill vi byta byrå och testa Mama Said istället. Nej det är en lång process och egentligen skulle jag vilja ha en heltidsanställd som jobbar med sälj. Som också kan hålla kontakten med alla hen träffar. Men strunt i det nu. Nu är det jag som ska till Stockholm och ta de där mötena. Jag ska bo kvar en natt så jag tänker att jag ska gå på ett meditationspass på Urban OM på kvällen. Så himla härligt! 
Onsdag:
På morgonen ska jag ha möte med en annan potentiell kund, och sen ska jag ha möte med min retorikkonsult. Jag ska köra igenom de första 10 minuterna av min föreläsning som om det vore live. Pirrigt! Och sjukt svårt att stå inför en person, i ett konferensrum, och dra spontana skämt och få med publiken. För det vill jag gärna få. Jag vill att det ska vara värme i rummet och att alla ska känna att de liksom är med på nåt vis. Att vi är en grupp som tillsammans är där. Typ... Förstår ni hur jag menar?
På eftermiddagen åker jag hem, och sen på kvällen så är det fotbollsträning för Alvin.
Torsdag:
Som det ser ut nu så har jag hela dagen "fri", vilket innebär att jag kommer att fortsätta att jobba med sälj.
Fredag:
Hela förmiddagen kommer jag sitta på kontoret och jobba, och sen på eftermiddagen så ska jag träffa min kompis Peter. Vi har en idé om en grej som vi vill börja göra och som har enormt kort startsträcka för att komma igång - så det är liksom enkelt att testa. Och om det funkar så kommer de intäkterna gå in i Mama Said, även om jag liksom kör det på sidan om tillsammans med Peter. Vi kommer behöva göra en hemsida och sen jobba en arbetsdag var för att se om det är någonting som på ett enkelt sätt verkar funka. Vi får se. Jag känner att det inte får vara för stort och svårt, då kommer det liksom inte bli av. Vi måste känna rätt snabbt att det är en bra grej, för i såna fall är det bara att tuta och köra.
Lördag och söndag:
Helgen är helt oplanerad och som ni säkert vet vid det här laget så älskar jag det. Den här helgen har jag rensat i källaren, tränat på min föreläsning, gjort en totalrensning i Alvins rum, tagit ner alla utemöbler till källaren och rensat och städat en massa annat. Jag är sååå nöjd och tänker att jag kommer fortsätta nästa helg. Vi behöver röja i Mios rum och i vissa skåp här hemma. Det är så befriande att rensa tycker jag. Jag njuter verkligen när det är gjort.
Men nu kära ni så ska jag väcka mina två sömntutor. ♡ Hoppas ni får en härlig måndag? Har ni en bra vecka framför er?