Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer - vecka 46
Måndag
Vaknade ganska trött efter magiska dagar i Dalarna. Fick hem Alvin en pyttestund på morgonen innan han skulle ta sin cykel och cykla till skolan. Jag höll på att krama sönder honom.
Hur som helst -  jag startade veckan med att här hemma på morgonen riva av en massa mail. Jag hade ju inte läst mail på hela torsdagen och fredagen och vägrade att göra det på tågresan hem från Dalarna. Jag vill stanna kvar i lugnet. Sen, när jag kom till kontoret, så hade vi som alltid på måndagar vårt veckomöte där vi går igenom allt som ska göras under veckan.
På eftermiddagen var jag och Mio på barnsmärtenheten i Lund. Det fina är att jag kan sitta där och jobba, så jag fick iväg en del offerter, ringde nån kund och hade telefonmöte i bilen på vägen hem. Effektivt, jag vet. 
Tisdag
Jag började dagen med ett pass hos min PT. Så skönt! Jag hade rätt mycket träningsvärk i de inre, små musklerna kring rygg och bål i helgen (av alla andningsövningar) men idag kände jag mig ostel och stark.
Sen var jag på kontoret, och hade med mig Alvin som skadade foten igår så att han inte ens kunde stötta på den. Jag tror att det var nåt som gick ur led, för det var varken svullet eller ont när jag tryckte där utan bara helt omöjligt att gå. Det blev dock bättre under dagen, och nu på kvällen verkar det ännu bättre. Han haltar rejält men kan gå hjälpligt i alla fall. I morse kröp han tills han fick kryckorna som vi har i källaren (från när han hade en stressfraktur förra sommaren. Usch! Minns ni?)
Hur som helst - på eftermiddagen gick jag hem och jobbade. Jag skulle grotta ner mig i en massa ekonomisaker flera år bakåt, och det är något som jag har haft så otroligt mycket ångest för och som jag nu är lättad att jag har gjort. Nu har jag skickat iväg mailet till revisorn... men jag gissar att jag kommer att få grotta mer. Ja ja, jag är nöjd för idag i alla fall.
Onsdag
Imorgon ska jag till Göteborg. Jag åker dit på morgonen och hem på eftermiddagen. Jag ska ha ett möte med en potentiell kund, och sen ska jag köra i ilfart hemåt för att gå, med min kompis Kristina, och lyssna på Kay Pollack. Så kul! Jag har läst några av hans böcker så det ska bli kul att lyssna på honom.
Torsdag
Den här dagen kommer jag ha tre kundmöten utspridda över hela dagen. Jag som vill ha allt på förmiddagen... Ja ja, det fick bli så nu när jag var borta. Då får man jobba igen lite, och eftersom Mio är väldigt bra just nu så känns det inte som så stor risk att han ska behöva vara hemma så mycket från skolan. Jag vill ju ha eftermiddagarna öppna så att jag kan jobba hemifrån om han är väldigt dålig eller om det går för många dagar. Han kan inte bara ligga här helt själv då. 
Fredag
På morgonen ska jag träffa en tjej som ev. ska praktisera hos oss och sen ska jag ha ett nytt kundmöte. När jag säger kundmöte så menar jag egentligen möte med någon som ev. kommer att bli vår kund. Så jag har fyra såna den här veckan. Kul! Håll tummarna för att vi får någon av dem. Alla verkar väldigt roliga att jobba med så jag håller tummarna hårt! På kvällen ska vi ha myskväll och bara hänga i soffan och kolla på Idol.
Lördag och söndag
Jag har inte planerat så mycket men eftersom hela huset är upp och ner efter diverse utrensningar här och där så tror jag att det blir fokus på att fixa hemma. Tänker att jag även ska involvera barnen och fixa lite i deras rum.
Men slutpratat om mig. Ni då? Vad gör ni? Hur ser era liv ut? Det känns som att det var sååå länge sen jag var närvarande. 
 
 
#1 - Cecilia

Vad härligt att du är tillbaka! Jag har saknar att läsa din blogg dagligen. 💛 Jag håller själv på att sätta en daglig rutin och kommit fram till lite slutsatser kring livsinvensteringar. 😄

Svar: Tack! Vad kul att höra 😊 Åh vad spännande. Är det något du kan berätta? Vad du har kommit fram till? Mina största insikter just nu är nog att jag vill lägga energi på sånt som räknas på riktigt. Inte springa på för mycket för att bara "kämpa" med jobb och sånt.
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap