Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Veckans planer - vecka 45
God morgon kära ni! Den här veckan är lite speciell, för jag ska nämligen iväg på en konferens onsdag till söndag. Det är mååånga dagar, och jag har ångest för att jag ska åka ifrån barnen, men jag vet att det kommer att gå bra. Det är inte de som inte klarar sig, det är jag. 😇Jag funderade ett tag på att inte åka iväg, men jag ska satsa på att göra det ändå eftersom det redan är betalt och klart och jag inte kommer att få tillbaka pengar annars. Och så är det egentligen bara två dagar jag missar eftersom jag kan jobba på tåget på onsdag. Men hur som helst då... så här ser veckan ut:
Måndag
Jag gick upp svintidigt och började jobba redan hemifrån, men sen startar veckan klockan 8,30 på kontoret då vi ska ha veckomöte. Det får bli ett snabbt möte, för klockan 10 har jag Skypemöte med en potentiell kund. På eftermiddagen ska jag och Mio till Lund. Mio kommer få ta taxi till kontoret för att spara tid, så att jag slipper köra fram och tillbaka till Limhamn för att hämta honom. Vi ska vara i Lund i två timmar, och en av de timmarna är jag ledig så då kommer jag sätta mig på min vanliga plats i korridoren och jobba. De har bra WiFi där. Heja sjukhuset i Lund! 🙌På eftermiddagen, nu ännu tidigare än tidigare, ska Alvin spela fotboll. De börjar redan klockan 17... Just idag funkar det men det kommer bli svårt ibland att få dit honom så tidigt. 
Tisdag
Hela tisdagen ska jag vara på kontoret. Varenda liten minut är uppbokad, men inte till möten och sånt vilket är väldigt skönt. Jag har mycket annat som jag behöver göra. En hel admindag helt enkelt, förutom att jag ska podda med Linda också.
Onsdag
Jag kommer att sitta på ett tåg hela dagen vilket är suuuperbra för jobbets skull. Jag är aldrig så fokuserad som när jag sitter ensam på ett tåg eller på ett café eller nåt. 
Torsdag - Söndag
De här dagarna är jag som sagt iväg på konferens, och som det ser ut nu så tror jag faktiskt att bloggen kommer få vara tyst under de dagarna. Så jag får nog skriva ett låååångt inlägg på onsdag då så att ni kan sitta och läsa hela helgen. 😂Vi får se... jag återkommer med hur jag gör i helgen.
Men nu kickar vi först och främst igång veckan, eller hur! 👊
#1 - clara

Åh men vad är det för konferens? Blev nyfiken! Ha en bra vecka! :D

#2 - Jenny

Träningen är 17.30 idag!

Svar: Puh! Hann se det! Tack :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap