Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Vardagligt life hack: Schemalägga mailutskick
God morgon från dag 2 i Stockholm. Alla ligger och sover så jag sitter här och jobbar i lugn och ro. Jag fick en liten topp igår efter att jag hade halvsovit mig igenom en film här på rummet, och satt och jobbade några timmar medan barnen spelade ett spel på sina telefoner, och så gick jag upp tiiiidigt i morse för att hinna göra det jag ska utan att känna mig stressad när jag sen hänger med barnen på stan. För det är det vi ska göra idag. Igår var vi som sagt och härjade på Söder, och idag ska vi promenera förbi slottet och riksdagen (Jag har lovat att vi INTE ska in på slottet, de tycker att det räcker fint med att se sånt utanför) och gå in mot Stureplan. Mio vill kolla in Gucci-butiken och lite annat. Mest för att han är fascinerad, inte för att han ska shoppa.
Det är lite jobbigare när man bor på hotell, och dessutom på femte våningen, att ta den där första rundan med Bruno på morgonen. På med kläder, in i hissen, genom lobbyn och ut på gatan - tur att ingen jag känner såg mig. Eftersom det var mörkt i rummet så slängde jag verkligen på mig lite av det jag hittade... Men det är å andra sidan himla mysigt att gå ut på helt nya gator. Speciellt när det är en ljus, fin morgon.
Förresten, jag måste tipsa er om en sak som jag använder mig av när jag sitter uppe och mailar på knasiga tider. Det är inte jättekul att skicka iväg ett säljmail klockan halv fem på morgonen, så jag har installerat ett plugin som Anni - världens bästa Anni som alltid hittar bra lösningar - tipsade mig om: Boomerang för Chrome. Jag googlade bara det och fick fram det direkt och installerade det på ett par sekunder. 
Det gör att jag kan skicka iväg mailet nu, men bestämma en tid när det - på riktigt - ska gå iväg till mottagaren. Så smidigt, eller hur?
Så här ser det ut. Kolla längst ner... "Send Later". Älskar den knappen!
 
Såna små grejer i livet är så bra. Haha... Jag blev lika lycklig när jag första gången betalade räkningar via att scanna istället för att skriva in det där låååånga OCR-numret. Fler såna smidigheter i livet tack! Och på tal om det - om ni har tips på sånt som ni har förändrat, det kan vara hur smått som helst, som har gjort vardagen enklare - tipsa här för tusan! Jag vill ha fler life hacks för att göra vardagliga saker smidigare! 😇
Men nu ska jag jobba vidare här innan det är dags att väcka barnen. Puss på er!
 
#1 - Anna P

Bästa life hack! Får mig att framstå som mer normal och jag blir effektivare för innan så skrev jag mailet och la det i drafts men då behövde jag komma ihåg att skicka. Mycket bättre nu TACK!

Svar: Visst är det superbra!! :) Puss😘
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap