Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Rensa garderoberna!
God morgon! Igår måste ha varit min mest produktiva dag på länge. Först jobbade jag från tidig morgon med att sitta och skicka en himla massa mail. Ja, jag skrev dem alltså men skickade inte dem än, utan schemalade de till måndag morgon. Älskar att man kan göra det! Jag jobbade i över tio timmar och hade bara en paus när jag åt gröt. Haha... ville inte ens åka och handla för att jag var så inne i det jag gjorde, och liksom ville få det gjort. 
Sen på eftermiddagen och kvällen så skulle man kunna tänka sig att jag då la mig i soffan och softade, men nix! Jag kände nog att jag faktiskt ville göra nåt mer fysiskt, och egentligen var det inte meningen att det skulle bli en sån stor apparat men plötsligt så hade jag dragit ut alla kläder ur garderoben och var i rensartagen.
Ja men ni ser ju...
När jag gör rensningar så gör jag rejäla rensningar. Jag tar ut allt, och sen så hänger jag bara tillbaka de plagg som jag verkligen älskar och som jag känner att jag skulle vilja använda typ imorgon. Allt annat åker. Jag brukar skicka iväg allt som jag har rensat ut, via Sellpy, men den här gången är det för många dyra plagg så då får jag nog kavla upp ärmarna och köra Tradera istället. 
Men till rensningen nu då... Jag vill verkligen rekommendera er att göra det! Det är en sån himla härlig känsla när man har 100 procent koll på allt man har. Man vet liksom exakt hur många vita t-shirts man har och hur många par hela nylonstrumpbyxor som ligger där... Och så blir det luftigare i garderoben och luftigare i sinnet. Ja men det är nåt väldigt renande med att rensa. Jag älskar att jag nu har full koll på mina garderober och tänker att jag ska fortsätta med barnens kläder sen nån dag... Jag mår mycket bättre om det är rent på insidan och lite stökigt på utsidan än tvärtom, hur är det för er? 🤔
Den här lille kille tröttnade till slut på att bli omringad av kläder och prylar, så han stack in i sovrummet istället...
 
 
#1 - Ajli Müller

JAG ÄLSKAR ATT RENSA! Har hittills aldrig gjort det efter en sjukt effektiv jobbdag, snarare lediga söndagar, men jag slänger ALLT jag också. Ibland har jag fått ångra det, men det har ju inte gjort så mycket. Då ångrade jag att jag slängde de där beetlejuicebyxorna, ja. Men och? Jag njöt när jag rensade ut dem för tre år sedan och har inte saknat dem förrän nu och nu är de ändå borta. Jg får bara skäl att vilja shoppa igen, liksom ;D

Svar: Jaaa jag håller med!!! :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#2 - clara

Det som är bra med att jag flyttat ofta de senaste åren, har inte mycket att rensa bort längre :D Det är så himla skönt!!!

Svar: Åh vad härligt!! Det är verkligen befriande tycker jag!
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#3 - Nina

Älskar att rensa! Och att ha ordning i skåp och lådor. Just nu är det kaos överallt - inte synligt då - men överallt där det finns en dörr att stänga. Sjukt stressande. Så ja, jag är precis som du där men lever inte riktigt som jag lär ;)

Svar: Nä det gör inte jag heller!! Det är därför jag skriker ut det, i ren lycka, när jag väl gör det :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

#4 - Moa

Jag har en Elvin och en Mio som är mindre än dina grabbar så jag köper gärna utrensade kläder! Välkommen att höra av dig om du vill sälja :)

Svar: Ja men absolut!! Det ska jag göra i såna fall :) Fina namn💞
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap