Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Nu är det fredagmys!☺️
Det är alltid extra härligt med fredagsmys när jag har varit borta, så idag njuter jag alltså extra mycket även om förra helgen var magisk. Jag ska slänga mig i soffan med pyjamasbyxor på och förmodligen den här lurviga lilla saken i knäet. Don't mind the stök.
Idag har jag jobbat med en massa, massa admingöra på förmiddagen... löst många småsaker som till slut visade sig ta några timmar. Det är så skönt att få sånt avklarat på förmiddagen tycker jag, så att jag under eftermiddagen kan fokusera på en enda större sak. Just den här eftermiddagen har jag suttit hemma och jobbat, eftersom jag var tvungen att vara här och ta emot en tv som Mio har beställt. Det är så kul när de säger "Kan du vara hemma mellan 8-16?" Haha... jag fattar inte det där riktigt... De flesta människor är ju iväg dagtid. Ja ja, jag kan ju jobba hemifrån så det var lugnt. Jag har jobbat och tvn är på plats. Yay!
Jag är dock inte riktigt förtjust i det. Tycker mycket mer om att sitta på kontoret, även om jag numera har en väldigt bra arbetsplats hemma. Ergonomiskt sett mycket bättre än på kontoret, förutom att jag inte kan stå upp. Men inga kollegor ju... Jag trivs bäst med folk omkring mig när jag jobbar.
Hur som helst, jag har gjort vad jag ska och sitter nu och mailar några företag för att höra om de är intresserade av att sponsra vår podd "På Insidan" nästa säsong. Hittills har vi haft Swedbank och Unionen som sponsorer, vi får se vem det blir härnäst.😊Och snart ska jag åka iväg och handla snacks till barnen, och förmodligen det vanliga: pizza och kebabtallrik. Det har blivit en fredagsrutin här hemma på sistone och jag klagar inte. Väldigt smidigt ju. Och så Idol så klart. Kollar ni på Idol? Jag vet faktiskt inte vem som åkte ut förra veckan eftersom jag var iväg. Vem var det? Vet ni? 
 
#1 - Inne hos Ina

Haha, som här (i glesbygd) där IKEA bara levererar onsdagar mellan 11-17. Jag som är lärare kan ju som inte bara dra från jobbet exakt när som helst, så det brukar vara lite svettigt ;)

Svar: Haha...oj då... ja det verkar lite svårt... :)
Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap