Alexandra - Sociala medier & Entreprenörskap

Min dag i Stockholm
God kväll! Ok, ska jag berätta om dagen här i Stockholm då? Jag gick upp sviiintidigt. Skulle gå upp 04,45 men vaknade av mig själv 04,15 och hann inte somna om. Typiskt. Ja ja, jag har aldrig sömnproblem så jag klagar ändå inte. Än så länge har jag faktiskt inte ens varit trött. Och vet ni vad jag tror att det beror på? Jo, att jag äntligen har tagit det här med d-vitamin på allvar. Jag hade ju extremt dåligt med d-vitamin redan nu i början av hösten så jag är säker på att det har hjälpt nåt oerhört att jag har börjat äta det nu varje dag. Jag är mycket piggare. Nu var det inte så att jag klagade över trötthet innan i och för sig... jag trodde väl att det skulle vara så, men NU fattar jag. Så mitt tips till dig som är ljus i hyn är: Ät d-vitamin! Vet inte hur det funkar om man är mörk.
Huuur som helst då. När jag landade åkte jag direkt ut till Bromma där mitt första möte skulle vara.
Var exakt fyra minuter tidig. Perfekt ju. Då kunde jag landa lite innan jag gick in. Den här kunden hade världens finaste kontor, med såååå många fina växter. Jag älskar växter men är tyvärr lite dålig på att sköta dem. Jag försöker allt vad jag kan men jag vet inte... Jag har väl helt enkelt inte gröna fingrar.
Det var ett jättetrevligt möte och jag vill verkligen ha den här kunden med i vår coaching- och nätverkstjänst. Jag älskar deras produkter, och eftersom vår coachingtjänst innebär att vi fungerar ungefär som en kollega så kommer vi ju i såna fall, om än pyttelite, få jobba med dem. Plus att hon som jag träffade var riktigt trevlig och verkade så duktig. Så jag håller helt enkelt tummarna!✊
Sen åkte jag vidare till Söder och träffade Kajsa-Stina, aka @nyponstina. När ett av mina möten blev avbokat igår så skrev jag på Instagram att jag hade ledig tid i Stockholm, så då bokade vi äntligen in att vi skulle ses. Vi har pratat om det länge. OCH... dessutom så var jag med i hennes podd. Den här gången var det alltså JAG som blev intervjuad. Jättekul. Om föräldraskap, personlig utveckling och entreprenörskap. 
Nyponstina har en blogg också och hon är en sån där person som jag har följt läänge. Här är hennes blogg.
Efter poddinspelningen så kunde vi inte låta bli att prata om Instagram och sociala medier. Det är lätt hänt när man träffar likasinnade.☺️
Sen, vid fyratiden, bar det iväg till hotellet. Jag blev uppgraderad till en juniorsvit och blev så glad! 
Jag skojade, på Instagram, om att jag ska bli reseinfluencer... men alltså helt seriöst... det är verkligen en grej som jag hade kunnat tänka mig att göra. Jag är en riktig sucker för bra hotell. Och då pratar jag inte om bra som i att det är lyxigt, men jag gillar när första intrycket (personalen i receptionen) är väldigt varmt och välkomnande, och så gillar jag stora hotell men som ändå känns varma och "vänliga", rummet får inte vara för litet, och om jag åker med barnen så vill jag helst att det finns en liten sittgrupp nånstans så att vi inte bara behöver hänga i sängarna hela dagarna. En riktigt fin utsikt väger rätt tungt, men det är absolut inte avgörande för en bra hotellvistelse. När vi var på Hilton Slussen, jag och barnen, för ett par veckor sen så tyckte jag att personalen i receptionen var kalla och nästan otrevliga, rummet var alldeles för litet och lite för... "brunt". Men då vägde utsikten, som var fantastisk, upp lite grann. Nu däremot, när jag trivs bra i rummet, så gör det ingenting att det inte är nån utsikt. Ja men jag tycker helt enkelt att hotellet är viktigt.
Men här i min juniorsvit så trivs jag som sagt.
När jag öppnade gardinerna för att titta på utsikten så insåg jag som sagt att det inte direkt var någon utsikt.
Det var in mot hotellet istället för ut mot gatan.
Men om jag går ut i korridoren så...
Ja ja, jag skiter som sagt i utsikten den här gången. Däremot så är jag glad över att det finns ett badkar. Men alltså VARFÖR har det blivit så trendigt att ha glasrutor mot badrummet? Ni ser sängen där i bakgrunden. Det är alltså en glasruta mellan och en väldigt tunn gardin som inte ens täcker hela fönstret. Haha... varför? Så länge jag bor själv så är det ju urmysigt att ligga i badet och ändå inte vara så instängd, men jag är glad att jag inte är här på dejt med nån.😂 Ja för alltså toalettstolen står precis framför badkaret.
Men i alla fall. Jag tog ett bad när jag kom hem, eftersom jag var så frusen, och sen stack jag iväg på ett meditationspass på Urban OM. Det var väldigt härligt. Det är första gången jag går på ett meditationspass som är en hel timme - utanför ett retreat. Bara så där mitt i vardagen liksom. Men det var verkligen skönt. Sen gick jag genom centralen och köpte en sallad som jag åt här på rummet. Jag är inte alls sugen på att gå ut och äta, och även om jag innan idag tänkte att jag skulle åka upp fyra våningar till hotellets sky bar, och ta ett glas vin bara för att det kändes så lyxigt, så har jag bestämt mig för att inte göra det nu ändå. Jag njuter så mycket av min ensamhet här på rummet, och ska lägga mig och läsa bok istället. 
Och på tal om ensamhet... Självvald ensamhet är fantastiskt, är det inte det? Till skillnad från om det är någon annan som väljer bort en, då är det inte lika kul. Men när man själv väljer det så är det så skönt tycker jag. Gillar ni att vara själva? Jag älskar blandningen.